SVI SU JE IZBEGAVALI

ŽAO NAM JE, KIM — OVO JE NEMOGUĆE ZABORAVITI: Sećate li se kako se Kim Kardašijan oblačila pre nego što se udala za Kanjea Vesta?

0

Šta god neki mislili o njoj, najpoznatija od sestara Kardašijan je jedna od najvećih zvezda današnjice i danas češće oduševi stilom nego što razočara. Ipak, bilo je dana kada je njena pojava na crvenom tepihu bila vrlo, vrlo neprijatna modnim znalcima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kim Kardašijan danas nosi komade s potpisima dizajnera i modnih kuća poput Givenchy, Lanvin, Céline i Azzedine Alaïa, na prestižnim holivudskim događajima uspeva da zaseni i najveće filmske dive i manekenke, a dizajneri i stilisti se utrkuju da sarađuju s njom.

 

Ipak, nije tajna da nije oduvek bilo tako. Kako je njen prijatelj i dizajner Rikardo Tiši nedavno otkrio, dugo s njom niko iz modnog sveta nije hteo da ima posla.

 

 

Kim nije uvek bila prihvaćena u modnoj zajednici. Ni od koga. A ona je divna devojka. Kanje i ja, mi smo uspeli u tome. Svaki dizajner sada umire da je obuče. Mene nije zanimalo šta ljudi misle o Kim — iskren je on.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


To je istina: svojevremeno ne samo što niko od stilista i dizajnera nije želeo da bude doveden u bilo kakvu vezu s Kim Kardašijan, nego nije dobijala ni pozivnice za prestižne događaje, a modnim časopisima nije mogla ni da primiriše. Dobro je poznato da je ona godinama žudela da se nađe među zvanicama Met gale, ali to nije dolazilo u obzir.

 

 

Tek kad je Kim stupila u vezu s reperom i kreatorom Kanjeom Vestom, prijateljem Ane Vintur, Kim je dobila priliku da prošeta jednim od najvaćnijih crvenih tepiha na svetu. Štaviše, Vinturova je 2014. stavila Kim i Kanjea na naslovnu stranu Voga, što je naišlo na bes poznatih ličnosti. Glumica Sara Mišel Gelar je, štaviše, napisala na Tviteru da će otkazati svoju pretplatu na slavni modni magazin, a mnogi su krenuli njenim stopama.

 

Razlog za sve to svakako su rijaliti karijera, kontroverzni snimak seksa koji ju je proslavio, loš imidž, ali u površnom Holivudu presudnu ulogu igralo je jedno: stil Kim Kardašijan. Da ne dužimo dalje, dovoljno je da vašoj pažnji preporučimo galeriju u nastavku...

 

1 / 15 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker