Emotivno

Svaka njena reč je ČISTA LJUBAV: Anastasija podelila fotografiju NAJDRAŽEG BIĆA i emotivnim rečima raznežila sve

0

Jednom rečenicom jasno je dala do znanja kako se oseća 

foto: Instagram / anastasijagudelj
foto: Instagram / anastasijagudelj

Pevačica Anastasija Ražnatović veoma je aktivna na društvenim mrežama i sa svojim pratiocima deli trenutke iz privatnog života.

 

Prelepe fotografije iz Sevilje, momenti nežnosti sa Nemanjom Gudeljom, ali i fotografije mališana iz porodice često se mogu videti na njenom Instagramu.

 

I nedavno je izazvala pravu lavinu emocija kada je podelila fotografiju  bratanca Krstana uz emotivne reči koje su čista ljubav. Smeđa kosa i krupne tamne oči, očarali su se sve, a ponosna tetka nije odolela a da sa celim svetom ne podeli emociju koja ju je preplavila tog trenutka.

 

 

- Tetkina ljubav - stajalo je uz fotografiju malog Krstana.

 

Anastasija uživa u ljubavi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a njena majka je nedavno za domaće medije ispričala da bi volela da se Anastasija u narednoj godini ostvari u ulozi majke.

 

ANASTASIJA PODELILA FOTOGRAFIJU MALOG KRSTANA
ANASTASIJA PODELILA FOTOGRAFIJU MALOG KRSTANA foto: Instagram / anastasijaražnatović

 

Dok ne dođe trenutak da uživa u svojoj deci tu su Veljkova s kojom provodi svaki slobodan trenutak kada doputuje u Beogradi i koji joj vraćaju ljubav u neverovatnim količinama. 

 

Budući da sada živi u Sevilji ne viđa porodicu toliko često ali je to ne sprečava da im stavi do znanja koliko ih voli kada god joj se za to ukaže prilika. 

 

Bonus video:

Sanja Marinković progovorila o ljubavnom životu 

 

makonda-tracker