praznični duh

Olivera Gudelj podelila PRAZNIČNU ATMSOFERU iz luksuznog doma: Anastasijina svekrva okitila JELKU - lepše u Sevilji nema

1

Uzbuđenje zbog predstojećih praznika sve više raste, a u stanu porodice Gudelj sve sija i šljašti

DOM OLIVERE GUDELJ U SEVILJI ZA PRAZNIKE
DOM OLIVERE GUDELJ U SEVILJI ZA PRAZNIKE foto: Instagram / newsofdragi

Majka poznatog fudbalera Nemanje Gudelja, Olivera Gudelj okitila je luksuzni stan u Sevilji, a njena ćerka Vanja Gudelj nije odolela, a da praznični izgled ne podeli sa pratiocima na društvenim mrežama. 

 

I dok Anastasija i Nemanja uživaju u Dubaiju ona se potrudila da stan ulepša i tako u njega unese pravi duh praznika. 

 

Cela porodica Gudelj se okupila kako bi zajedno proveli praznike, a Olivera, koja se veoma raduje praznicima jedva je dočekala da okiti jelku i ostatak stana obuče u novogorišnje ruho.

 

 

 

Oni imaju svoj stanu u Sevilji, a Nemanja i Anastasija svoj, tako da uvek mogu da budu zajedno kad to požele, ali mladi imaju svoj mir i svoje gnezdo u kojem uživaju kad požele da budu sami.

 

Luksuzna kuća u kojoj živi porodica Gudelj je veoma prostrana, a osim unutrašnjosti koja je uređena kao iz poznatih svetskih časopisa, u dvorištu ima dovoljno mesta i za bavljenje sportom i drugim aktivnostima.

 

OLIVERA GUDELJ OKITILA STAN ZA PRAZNIKE
OLIVERA GUDELJ OKITILA STAN ZA PRAZNIKE foto: Instagram / vanjagudelj

 

Tokom leta cela porodica baš u njemu provodi mnogo vremena uživajući u raznim aktivnosti, druženju, hrani i sportu. Glavna zvezda je bazen u kojem pronalaze spas od vrelih letnjih dana. 

 

Moderan izgled jelke nema ko nije komentarisao, a mnogi su bili mišljenja da lepšu jelku odavno nigde nisu videli.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Novogodišnja jelkica od vunice 

 

 

makonda-tracker