jedva je čekala

Anastasija Ražnatović doputovala u Srbiju: Nemanja nije sa njom, a povod zbog kojeg dolazi je PREDIVAN

0

Pevačica je pre nekoliko dana pokazala kako izgleda Sevilja tokom praznika, a danas je u Srbiji i veoma je srećna 

ANASTASIAJ DOPUTOVALA U BEOGRAD
ANASTASIAJ DOPUTOVALA U BEOGRAD foto: Instagram / anastasijaražnatović

Pevačica Anastasija Gudelj nedavno je pokazala svojim pratiocima na društvenim mrežama kako uživa u srcu Sevilje. Danas je doputovala u Beograd i za to ima specijalan povodo.

 

U domu njene majke, zvezde Cece Ražnatović obeležava se slava Sveti Nikola i to je povod da ona dođe i sa svojom porodicom proslavi ovaj važan dan

 

U njihovom domu uvek je izuzetno veselo tokom ovog dana, a gosti su često iz sveta muzike, pa nije iznenađujuće što se uvek neko lati mikrofona, pa svi uživaju svima čulima. 

 

Ceca je veliki veseljak i trudi se da bude sjajan domaćin, a ovo je prilika da se sve svoje drage prijatelje i porodicu okupi na jednom mestu, u svojoj vili, gde se slavlje često završi tek duboko u noć.

 

ANASTASIJA DOŠLA U BEOGRAD NA SLAVU KOD MAJKE
ANASTASIJA DOŠLA U BEOGRAD NA SLAVU KOD MAJKE foto: Instagram / anastasijaražnatović

 

Sa Anastasijom u Beograd nije doputovao njen suprug Nemanja Gudelj, jer je imao brojne obaveze u Sevilji zbog utakmice koja je pred njim. 

 

Da podsetimo, par se venčao kraj jula ove godine u krugu najbližih članova porodica i kumova u manastiru Rajinovac kod Grocke.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Etnolog o sujeverju za Novu godinu 

 

makonda-tracker