odličan stil

Urbano & mladalački: Trendi stajling Anastasije Gudelj koji može da nosi i leti i zimi

0

Anastasija Gudelj za izlazak u Dubaiju birala je stajling s posebnim detaljem.

Stil Anastasije Gudelj za izlazak u Dubaiju
Stil Anastasije Gudelj za izlazak u Dubaijufoto: @raznatovicanastasija/Instagram

Pevačica Anastasija Gudelj uživa u bračnom životu na najlepši način. Nakon što je u Beogradu boravila kako bi sa porodicom Ražnatović proslavila Svetog Nikolu, otputovala je sa suprugom Nemanjom Gudeljom u Dubai, gde ih je sačekalo prelepo iznenađenje.

 

Nema sumnje da mladi par uživa u svim pogodnostima luksuznog odmora u Dubaiju, gde mogu i da se kupaju, s obzirom na visoku temperaturu, ali oni koriste i šansu da iskuse noćni život u ovom gradu.

 

Anastasija je poznata po svom urbanom stilu, a ovog puta nam je pokazala kako izgleda ležerna kombinacija za izlaske po njenoj meri.

 

Iako je kraj decembra, ona je birala autfit koji lako može da nosi i tokom letnjih dana, a svakako da je u Dubaiju dovoljno toplo za ovakve odevne komade. Ona je ponela džins sa dubokim strukom, koji je ukombinovala sa top majicom na bretele. Reč je o krop varijanti, koja se uvek savršeno uklapa sa pantalonama ili suknjama dubljeg struka, a reč je o modelu srebrne boje sa šljokicama. Uz to se savršeno uklopila i srebrna torba, takođe u glitter stilu.

 

Anastasija Gudelj
Anastasija Gudeljfoto: Instagram/raznatovicanastasija

Anastasija je, inače, uživala u društvu Ane Rajković, koja sa porodicom takođe odmara u Dubaiju.

 

Interesantno je da se ona, pre udaje za Predraga Rajkovića, zabavljala sa Veljkom Ražnatovićem, koji danas sa suprugom Bogdanom čeka trećeg sina.

 

Anastasija u društvu Ane Rajković
Anastasija u društvu Ane Rajkovićfoto: Instagram/raznatovicanastasija

Glitter odevni komadi 

 

Šljokice su uvek trendi, ali treba biti pažljiv kad je reč o njihovom kombinovanju. Ako ne želite da budete previše "napadni", najbolje je koristiti se formulom "manje je više". U tom smislu, jedan odevni komad koji sija je sasvim dovoljan, ali za dodatan wow efekat, lako možete uklopiti sa još jednim, kao što je učinila Anastasija.

 

Ipak, kada su u pitanju glamurozne i svečane prilike, glitter odela su savršen modni izbor, kao i haljine, a sledi nam pravo veče za tako nešto: novogodišnja noć!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Anastasiju muž Gudelj iznenadio u Dubaiju

 

makonda-tracker