proslavili krsnu slavu

Posebno je blistala — Anastasija: Porodica Ražnatović proslavila Svetog Nikolu, a gosti su svima dobro poznati

0

Porodica Ražnatović proslavila je svoju krsnu slavu u društvu porodice i bliskih prijatelja, a Anastasija je doputovala iz Španije.

Ceca Ražnatović se obratila okupljenim medijima
Ceca Ražnatović se obratila okupljenim medijimafoto: Damir Dervišagić

Porodica Ražnatović proslavila je krsnu slavu Sveti Nikola, 19. decembra, tradicionalno i uz poštovanje svih običaja. Kao i svake godine, porodica, na čelu sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatovićslavi ovaj poseban dan u porodičnom domu, uz bliske prijatelje i porodicu.

 

Posebno važno za njih je bilo to što je iz Španije doputovala i Anastasija Gudelj, kako bi proslavila sa porodicom.

 

Ražnatovićima svake godine gosti stižu u večernjim satima, a, kao i uvek, to su bili Ivica Dačić, Dragan Marković Palma sa suprugom, frizer Stevan Radivojević, glumica Tara Milutinović, kao i porodica supruge Veljka Ražnatovića, Bogdane, koja je po treći put trudna i čeka sina Ilijana.

Stigli su i njeni roditelji Danijela i Bogdan Rodić, sestra Nataša, kao i sestra Bojana sa suprugom Mirkom Šijanom, koji je bio Veljkov prijatelj i pre nego što su postali porodica. Takođe, pojavio se i njihov duhovnik, vladika Stefan Šarić.

 

1 / 12 Foto: Damir Dervišagić

 

Pevačica Ceca Ražnatović ne krije da od malih nogu poštuje sva pravoslavna načela i običaje, pa tako i svake godine porodično obeležavaju krsnu slavu, a govorila je za okupljene medije o tome kako njeni unuci provode ovaj dan.

 

 Prošle godine Krstan nije bio na slavi, ovo je sada njegova prva slava. Bože zdravlja i Ilijan će sledeće godine, tako da je sve predivno — otkrila je Ceca za Kurir.

 

Ceca je potom prokomentarisala i to što je Anastasija doputovala iz Španije, ali ne i njen zet, fudbaler Nemanja Gudelj.

 

— Anastasija je ovde, da, presrećna sam. Žao mi je što Nemanja nije mogao da dođe, on večeras ima utakmicu, i njemu je žao. Anastasija nam u poslednje vreme fali, jer je preko — iskrena je bila Ceca.

 

 

Anastasija je pozirala sa Stevanom Radivojevićem, svojim dugogodišnjim prijateljem, pa smo mogli da vidimo da je blistala u maloj crnoj haljini bez rukava i bretela, koju je ukombinovala sa crnim cipelama koje se vezuju oko članka.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Ceca Ražnatović se obratila novinarima na Svetog Nikolu

 

makonda-tracker