misteriozni, ali srećni

Imaju DVA SINA, nikada je u javnosti nismo videli: Ko je TAJNASTVENA supruga glumca Milutina Miloševića?

0

Milutinu je supruga najveća podrška, ali poštuje njenu odluku da ostane anonimna 

KO JE ŽENA GLUMCA MILUTINA MILOŠEVIĆA?
KO JE ŽENA GLUMCA MILUTINA MILOŠEVIĆA?foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Milutin Milošević jedan je od naših najpoznatijih glumaca. On ima 41 godinu i već dugo je u braku sa suprugom o kojoj se gotovo ništa u javnosti ne zna.

 

Milutin je rođen u Čačku, a domaća publika ga je upamtila po čuvenoj ulozi koju je odigrao u filmu „Beogradski fantom“. Nakon toga Milutin je svoje glumačko umeće pokazao na daskama koje život znače, a nedavno i u seriji "Od jutra do sutra".

 

On je mišljenja da u javnosti treba da se pojavaljuje samo onda kada za to ima dobar povod, a to su nove uloge u serijama i filmovima

 

 

Nastojim da govorim za medije kada zaista imam nekog povoda za to, kada je reč o novom filmu, seriji ili pozorišnoj predstavi ‒ rekao je on jednom prilikom za domaće medije. 

 

Milutina nikada u javnosti nismo videli sa porodicom, ali je poznato da ima suprugu i dva sina, od osam i šest godina.

 

Voleo bih da ih pustim da sami pronađu svoj put. Roditelji su tu da prepoznaju identitet svog deteta i pomognu mu da razvije darove i veštine koje su mu date rođenjem. Da budu tu, u pozadini, i pridrže ga ako padne ‒ jedna je od retkih izjava Milutina Miloševića na temu roditeljstva.

 

 

Milutin je svojevremeno mamio ženske uzdahe, a one ni danas nisu imune na njegov šarm. Na pitanje laska li mu ta vrsta pažnje, za HELLO! je rekao:

 

Mislim da je to pitanje ukusa. Laska svaka pohvala, da se ne lažemo. Kao glumac ja na neki način zavisim od publike i nesvesna želja da im se dopadnem, naravno ne samo fizički, prokleta je predstava o tome ko sam, sa kojom nije lako izaći na kraj, koja teško dopusta da zaboravim sliku o sebi, ali kada to postignem na sceni, kada se dovoljno fokusiram i opustim, tada je svima dobro.

 

Bonus video:

Ovo je supruga Peđe Jovanovića

 

 

makonda-tracker