niko kao ona

Ko je JEDINA ŽENA koja je uspela da ukroti Hjua Granta? Početak im je BIZARAN, a onda se zavodnik promenio preko noći

0

Ovih dana, Hjuu Grantu društvo na crvenom tepihu obavezno pravi supruga Ana, s kojom je duže od decenije. Dok uživa u mirnoj luci, iza glumca je divlja prošlost, a i sama Ana je na svojoj koži osetila njegove grehove

Hju Grant je došao sa suprugom Anom na premijeru filma 'Vonka'
Hju Grant je došao sa suprugom Anom na premijeru filma "Vonka"foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Britanski glumac Hju Grant ne pojavljuje se često u javnosti u društvu supruge, a pre nekoliko dana je napravio izuzetak i prošetao crvenim tepihom s njom na premijeri svog novog filma "Vonka".


Šarmantni Englez došao je sa suprugom Anom Eberstajn i na londonsku i na losanđelesku premijeru filma, a ona je ostavila utisak zatvorenim mini-haljinama dugih rukava, najpre u beloj, a zatim u modelu s animal printom.


Par je izgledao zaljubljenije nego ikad, a njegova ljubav s Anom je jedna od dužih koje je imao u životu, budući da je pre veze s njom bio poznat kao serijski zavodnik u Holivudu.

 

Ana Eberstajn i Hju Grant zajedno su od 2012, a venčali su se 2018. godine
Ana Eberstajn i Hju Grant zajedno su od 2012, a venčali su se 2018. godinefoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Buran ljubavni život Hjua Granta


Dobro je poznata njegova ljubav s glumicom Elizabet Harli, s kojom je proveo 13 godina s prekidima i koju je prevario s prostitutkom, nakon čega je izbio veliki skandal i glumac je završio iza rešetaka. Liz mu je to, međutim oprostila, ali su se posle pet godina ipak razišli, a ostali su u sjajnim odnosima, pa je on krstio njenog sina Demijana.


Usledilo je mnogo kraćih veza i afera, a 2012. otkriveno je da je glumac u skladnoj vezi sa švedskom televizijskom producentkinjom Anom Eberstajn i da je Grant u septembru te godine dobio svoje drugo dete. U tom trenutku, on je već imao ćerku Jing Ši s Kineskinjom Tinglan Hong, ali je očito održavao paralelnu vezu s njom – tri meseca nakon što Hju i Ana dobili sina Džona, Tinglan rodila njegovo treće dete, takođe sina.

 

Ana Eberstajn i Hju Grant zajedno su od 2012, a venčali su se 2018. godine
Ana Eberstajn i Hju Grant zajedno su od 2012, a venčali su se 2018. godinefoto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, glumac je nastavio vezu s Anom, s kojom je dobio još dve ćerke čija imena nisu poznata javnosti, 2015. i 2018. godine, a venčali su se u maju 2018. Kako je kasnije priznao, voleo bi da se oženio ranije.


Stvarno je lepo, ne mogu da se pravim da nije – rekao je u emisiji Today Grant. – Trebalo je ranije to da uradim. Stvarno sam srećan, Imam sreće. Imam divnu ženu. Volim je.


Ko je žena Hjua Granta?


Ana Eberstajn odrasla je u Švedskoj, gde je završila čuveni Univerzitet u Upsali, a potom studirala u Americi, ali već godinama živi u Londonu.

 

Ana Eberstajn i Hju Grant zajedno imaju troje dece, dok glumac s Tinglan Hong ima još dvoje
Ana Eberstajn i Hju Grant zajedno imaju troje dece, dok glumac s Tinglan Hong ima još dvojefoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Radila je kao producentkinja na televiziji i za čuveni ESPN, a uglavnom se bavi produkcijom video sadržaja za marketing i advertajzing. U prvim godinama veze s Hjuom Grantom osnovala je kompaniju Ace & Me, koja se bavi proizvodnjom i prodajom dečijih čarapa i papuča.


Obično se ne eksponira mnogo u javnosti, a povremeno supruga prati na važnim događajima i uvek izgleda veoma elegantno.

 

BONUS VIDEO

Aca Lukas o preljubnicima

 

makonda-tracker