inspirišuće

11 godina ljubavi, pa BLIZANCI o kojima je uvek sanjao: Ljubavna priča Nika Vujičića je dokaz da se SNOVI OSTVARUJU

0

Da li verujete u ljubav bez granica? Ljubavna priča Nika Vujičića će vam vratiti veru odmah 

LJUBAVNA PRIČA NIKA VUJIČIĆA
LJUBAVNA PRIČA NIKA VUJIČIĆAfoto: Instagram / nickvujicic

Nik Vujičić je svetu postao poznat kao dečak koji je rođen bez ruku i nogu. Tokom porođaja Nikove majke, otac je izleteo iz porođajne sale nakon što je video da dete nema ruke.

 

Kasnije kada je pitao doktora rečeno mu je da nema ni noge. To je za njega bio šok s kojim se teško pomirio, ali su kasnije stvari došle na svoje mesto i Nik je postao čudo od deteta.

 

Sa 31 godinom postao je jedan od najpoznatijih motivacionih govornika na svetu. Život mu je podario i ljubav, o kojoj je godinama brujala planeta. Ljubavna priča Nika Vujičića i Kanae Mijahare će vas sigurno podsetiti da prava ljubav i dalje postoji.

 

 

Navikli smo da čitamo ljubavne priče u kojima zgodan muškarac upoznaje lepu princezu, zaljubljuju se i žive srećno do kraja života. Ali ljubavna priča Nika i Kanaea je jedinstvena.

 

Ovde se lepa mlada devojka koja upoznaje potpuno invalida, zaljubljuje u njega, a potom odlučuje da se uda za njega.


Nik i Kanae su se prvi put sreli 2010. godine, i to je bila ljubav na prvi pogled. Oboje su bili na jednom događaju u Dalasu, gde je Nik bio gostujući govornik, a Kanae je došla da ga sluša.

 

NIK VUJUČIĆ ŽIVI BAJKU SA SVOJOM SUPRUGOM
NIK VUJUČIĆ ŽIVI BAJKU SA SVOJOM SUPRUGOM foto: Profimedia

 

Pre nego što je Kanae upoznala Nika, bila je u drugim vezama koje su bile motivisane fizičkom privlačnošću. Ali kada je upoznala Nika, privukla ju je njegova unutrašnja lepota. Nik je bio potpuno drugačiji od svih ostalih momaka.

 

Posedovao je osobine koje se retko mogu naći kod muškaraca; osobine koje su bile pobožne i van ovoga sveta; osobine koje su ga naterale da dobije sinovsku ljubav od strane mnogih hrišćana i nehrišćana. Kad god je Nik progovorio, dirnuo je mnoge ljude koji se okupili da ga slušaju.

 

Da li je njihova ljubav bila na prvi pogled?

 

Definitivno, za Nika da, ali za Kanaea, e pa, ona nije bila sigurna da li je zaljubljena ili oseća samo snažnu privlačnost prema Niku. Osetila je kako joj se oči spajaju sa Nikovim i osetila je posebnu hemiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Vujicic (@nickvujicic)

 

Nik je bio opčinjen lepotom Kanae rođene u Japanu i Meksiku. Na kraju događaja u Dalasu, Nik je imao priliku da razgovara sa Kanaeom. Iako je australijski jevanđelista srpskog porekla bio siguran u svoje osećanje prema Kanaeu, lepa dama nije bila sigurna šta oseća prema Niku.

 

Nik nije dozvolio da se prašina slegne. Ljubav je bila u vazduhu i nije se mogla sakriti. Romansa se mogla osetiti u vazduhu. Reči nisu mogle da objasne šta je Nik osećao prema Kanae Mirajahari. Ali u jedno je Nik bio siguran, a to je da je bio zaljubljen u ovu lepoticu. 

 

Osim njene lepote, Nik je bio privučen samouverenošću i dobrotom Kanae. Ljubav, strpljenje, krotost, ma sve. Nik je voleo sve osobine lepe Kanae. Nik je želeo da ostane u komunikaciji sa Kanae, pa joj je dao svoju mail. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Vujicic (@nickvujicic)

 

Nik je greškom poslao poruku Kanaeoninoj sestri Joši, ali je na kraju bilo jasno da je poruka bila namenjena njenoj sestri. Ljubav između Nika i Kanae je buknula. U početku su se družili, sve dok oboje nisu bili sigurni da je u pitanju ljubav.

 

Tokom ovog vremena čekanja Kanae je shvatila da njen trenutni dečko nije čovek koji joj je Bog odredio. Napustila je vezu, a to joj je sada dalo priliku da često razgovara sa Nikom telefonom i da se češće viđaju. Započeli su vezu sa nadom da će njihova ljubav prerasti u brak. 

 

Od tada pa nadalje, stvari su se odvijale tako brzo. Nik je na Fejsbuku objavio da je veren za Kanae. Ovo se dogodilo 1. avgusta 2011. na jahti u Santa Barbari. Možda se pitate kako je Nik uspeo da stavi verenički prsten na Kanaein prst; ovo je urađeno na vrlo jednostavan način; ustima je stavio divan prsten. Venčali su se 12. februara 2012, a 13. februara 2013. dobili su dečaka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Vujicic (@nickvujicic)

 

Ljubavna priča Nika i Kanae je primer kako nemoguće učiniti mogućim. Obojica su pre nego što su se upoznali imali po nekoliko veza koje su se završile razočaranjima. U svojim srednjim dvadesetim, Nik je bio siguran da se nikada neće oženiti. Nije dozvolio da ovo odvrati njegovu odlučnost da pokušava iznova i iznova bez odustajanja.

 

Kanaeina i Nikova priča je jedna od onih koje vraćaju veru u ljubav. Oni su dokaz da čoveka ništa ne može sprečiti da voli. Nikov invaliditet ga nije sprečio da se zaljubi, veri i konačno oženi Kanae Mijaharu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Vujicic (@nickvujicic)

 

Kanae sa svoje strane nije dozvolila da je Nikov fizički izgled spreči da voli Nika. Ranije je bila u vezama sa zgodnim „celim“ muškarcima, ali koji su bili prazni po karakteru.

 

Nik nikada ne dozvoljava da njegovi strahovi od odbijanja vladaju njegovim životom. Umesto toga, on ih je nadjačao. Njegova vera u Boga dovela ga je kroz teška vremena u životu. To dokazuje izreku da nije potrebna savršena osoba da bi se pronašla savršena ljubav.

 

Bonus video:

 

Katarina Grujuć o ljubavnim problemima

 

makonda-tracker