damski

Ljupko, romantično & tako šik: Nina Badrić se prvih hladnih dana vratila omiljenom zimskom modnom začinu

0

Uvek besprekorno stilizovana, šarmantna pevačica dočekala je prve hladne dane u fenomenalnom izdanju sa niske temperature, uz jedan poseban detalj

Nina Badrić najviše se raduje zimskoj sezoni
Nina Badrić najviše se raduje zimskoj sezonifoto: Instagram/badrich

Hrvatska pop pevačica Nina Badrić oduševljavala je region proteklih meseci svojim modnim kombinacijama čije su glavne zvezde bile lepršave letnje haljine, suknje, efektni topovi, elegantne sandale...


Međutim, iako tople dane obično provodi u svojoj bajkovitoj kući na Hvaru, Nina se najviše raduje hladnijim danima, što je otkrila nedavno na Instagramu.


Počelo je, počelo... Najlepši deo godine – napisala je pevačica u opisu jednog selfija.


Na njemu vidimo Ninu Badrić u toploj zimskoj jakni i sivom šalu, s jednostavnom i božanstvenom beretkom, koju je pevačica i prošle zime nosila u više prilika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Jesu li beretke u modi 2023. godine?


Klasične francuske beretke su oduvek u modi i verovatno će zauvek tako ostati, a proteklih sezona su bile vrlo popularne među influenserkama.

 

Posebno su bile popularne tokom nedavne Nedelje mode u Kopenhagenu, kada su trendseterke pokazale mnogo interesantnih modela, pa su modni portali pisali da su Skandinavke očito odlučile da je 2023. godina beretki.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Veoma sofisticirane i nenapadno ljupke, vrlo romantične i s jasnom asocijacijom na francusku modu, beretke su praktičan modni dodatak koji se lako kombinuje.


Ovo je fenomenalan način da uokvirimo lice i dodamo svom izgledu malo otmenosti, da se ugrejemo i da suptilno pojačamo utisak svoje odevne kombinacije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

BONUS VIDEO

Smart casual izdanje Ane Ivanović

 

makonda-tracker