ISKRENA I REALNA

"Nekad davno je sestra sestri rađala dete": Goca Tržan otkrila da li bi pokušala da dobije dete uz pomoć SUROGAT MAJKE

0

Goca je oduvek bila iskrena, a ovog puta se dotakla škakljive teme i jasno iznela svoj stav 

GOCA TRŽAN ISKRENO O SUROGAT MAJČINSTVU
GOCA TRŽAN ISKRENO O SUROGAT MAJČINSTVU foto: Instagram

Pevačica Goca Tržan i njen izabranik Raša Novaković godinama su u skladnom braku u kojem su prošli kroz mnoge izazove. Od nekih zluradih komentara na račun razlike u godinama do dugotrajne borbe za potomstvo koja je uključivala veliki broj vantelesnih oplodnji koje ipak nisu dale rezltat.

 

Ona je oduvek bila veoma iskrena kada je ta priča bila u pitanju, a često je i u javnosti govorila o tome. Vest da je Marija Šerifović dobila sina uz pomoć surogat majke u Americi, pokranula je brojne polemike na tu temu.

 

Budući da se Goca godinama bori da se još jednom ostavari kao majka bilo je za očekivati da će ovo pitanje u nekom trenutku biti postavljeno i njoj. Ona je kao i uvek bila iskrena i bez oklevanja je otkrila šta ona misli o ovom načinu da se žena ostvari u ulozi majke.

 

 

- Ako postoji, sada u ovim godinama bih vrlo rado iskoristila. To postoji samo u Americi, postoji već godinama, samo mora da se pravno zaštiti i surogat majka i onaj ko plaća to surogat majčinstvo i to je pravno vrlo strogo i vrlo je teško napraviti te zakone, tako da kod nas to... Da se razumemo, da budemo realni, nekada davno u onim vremenima, znalo je da se desi da žena ne može da rodi pa se dogovori sa sestrom pa joj sestra rodi dete. To se dešavalo u istoriji mnogo puta, tako da to postoji, nekad se nije plaćalo. Nekad se radilo od srca, sad se plaća i to je to - rekla je piše Skandal, prenosi Blic

 

Goca iz prethodne veze ima ćerku Lenu, koja je veoma privržena Raši, a često je znala da kaže da je on njen otac. Raša i Lena imaju prijateljski odnos, a Goca je presrećna što savršeno funkcionišu kao porodica. 

 

GOCA I RAŠA SE VOLE KAO PRVOG DANA
GOCA I RAŠA SE VOLE KAO PRVOG DANA foto: Printscreen/Instagram/gocatrzan

Ona je takođe jednom prilikom otkrila da ne planira da odustane od trudnoće.

 

– Sve posle 35 godina, a tek posle 40 je jako teško. Na žalost, ovde koliko vidim se propagiraju neke druge brojke, ali na žalost, tako je. Iz iskustva, a i dosta sam čitala, istraživala. Raša i ja ćemo želeti dok smo živi da imamo dete, to je normalno, prirodno, ljudiski. Jako mali procenat uspešnosti je da to uspem u ovim godinama, jednocifren čak. Ja sam realna u svemu, ako jednog dana Radomir bude želeo da ode, zato što nemamo decu, ja nemam pravo da se ljutim zbog toga. Prirodno je da hoće da bude biološki otac, nemam pravo to nekom da uskraćujem. Sve je to život. Mi to oboje želimo, najviše bismo voleli da se to desi, ali… Sve što je do nas mi činimo i ne odustajemo. Četiri puta smo pokušali, ali veru i nadu ne gubimo da će se to ipak jednog dana desiti – iskreno priznaje Goca.

 

Bonus video:

Goca o susretu sa Draganom Mirković 

 

 

 

 

makonda-tracker