red rasprave, red ljubavi

Planirala je AVANTURU za podizanje EGA, a završilo se BAJKOM: Ljubavna priča pevačice i 14 godina mlađeg muzičara

0

Niko nije verovao da će potrajati, a oni su se pobrinuli da ih demantuju 

Ljubavna priča Goce Tržan i Raše Novakovića
Ljubavna priča Goce Tržan i Raše Novakovićafoto: Instagram / gocatrzan

Poznata pevačica Goca Tržan proslavila se brojnim hitovima početkom devedesetih godina kada je nastupala sa bendom "Tap 011". Nakon odlaska iz grupe, Goca se posvetila izgradnji solo karijere, a nedavno se oprobala u voditeljskom poslu. 

 

I čini se odlično joj ide. Osim na poslovnom planu Goca već godinama uživa i kda je ljubav u pitanju.

 

Ona je kao mlada uplovila u brak sa Ivanom Marinkovićem, s kojim je dobila ćerku Lenu. Nakon što se taj brak završio razvodom, Goca je izvesno vreme bila sama, a onda je odlučila da se zabavi.

 

 

I kad tako sudbina namesti, upoznala je svog sadašnjeg partnera, 14 godina mlađeg Rašu Novakovića. U početku, sve je bio samo izazov, avantura, a onda se desilo nešto što on definitivno nije očekivala. 

 

- Došao je u moj bend kao novi član i imao je 23 godine. On je za mene bio klinac - rekla je jednom prilikom Goca, koja je u trenutku kad je upoznala Rašu imala 37 godina.

 

Iako mu ona nije davala velike šanse, Raša je bio uporan, nije posustao. Uspeo je da osvoji Gocino srce, a nakon četvorogodišnje veze, 2015. godine, zavetovali su se jedno drugome na večnu ljubav.

 

Obavili su građansko venčanje i svadbeno slavlje, a pre dve godine su rekli "da" i pred Bogom, a pevačica je otkrila kako se sve odjednom preokrenulo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

- Na početku, barem što se mene tiče, to nije trebalo da bude ni brak ni veza na duže staze, to je trebalo da bude jedna seksualna avantura koja će da mi nahrani ego, ali ispostavilo se drugačije - kaže Goca.

 

Iako je na početku veze bilo mnogo spekulacija da će se brzo rastati, njih dvoje su se potrudili da sve demantuju i pokažu da je u pitanju prava ljubav.

 

Goca često o Raši govori u javnosti, a kroz njihov rijaliti šou uspeli smo da zavirimo i u njihov porodični dom, ali i da vidimo u kakvim odnosima su supružnici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Pevačica je poprilično srčana, pa priznaje da im se često dešavaju sitne bračne razmirice, ali da su to normalne stvari, koje se brzo i jednostavno reše.

 

Ona kaže da je njena veza sa Rašom nešto najbolje što joj se desilo u životu i da je zahvalna Bogu što joj je poslao toliko dobru osobu. Njih dvoje se već nekoliko godina bore za potomstvo, a u celoj toj priči Goca ima veliku podršku svoje ćerke iz prvog braka, Lene. 

 

Kako se Goca Tržan na nastupima brani od navalentnih muškaraca pogledajte u videu koji sledi.

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker