originalno i puno ljubavi

"Tu smo da ti obrišemo suze i vratimo te u grozni odrasli svet": Čestitka Goce Tržan ćerki za rođendan će vas ODUŠEVITI

0

I tako... Prođe 16 godina kao da sam okom trepnula.... 

Goca sa ćerkom Lenom
Goca sa ćerkom Lenom foto: Goca Tržan Instagram

Ćerka Goce Tržan, Lena, napunila je 16 godina. Mama joj je tom prilikom uputila jednu divnu čestitku. Veoma, veoma originalnu, malo šaljivu i, pre svega, punu ljubavi. 

 

- I tako... Prođe 16 godina kao da sam okom trepnula, ovo malo biće se odmetnulo i pomalo zakročilo u ovaj naš odrasli svet, pubertet malo popušta (Bože hvala ti, mislila sam da nikad neće proći i da ću sigurno poludeti ako potraje još malo). Toliko sam ti toga rekla jedina moja ćerko, ljubavi ti nije falilo, zagrljaja ti nije falilo, držanja životnih lekcija ti je preko glave - napisala je Goca, koja je u poslednjoj rečenici verovatno aludirala na sebe i na to kako stalno ima nešto da posavetuje ćerku. 

 

A onda se dotakla i nekih stvari kojih bi volela da bude više i ohrabrila je lepim rečima da nastavi da korača kroz život. 

 

- A ono čega uvek nekako fali je zajedničko vreme, da ti češće kažem da te razumem, da sam ponosna na to kako se boriš sa svim izazovima, da osećam tvoje strahove i tuge. I mogu samo da ti kažem biće sve u redu. Život je lep, raduj se - napisala je Goca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

A za kraj je sačuvala i onaj deo o surovoj realnosti, ali na jedan šaljiv i simpatičan način. 

 

- Šta god da se desi, mi te čekamo da te podržimo, ohrabrimo, obrišemo ti suze i vratimo te u ovaj grozni odrasli svet. Uvek upamti da si zauvek moja, iako si svoja. Srećan ti rođendan Leno. Volimo te - napisala je Goca.

 

 

 

makonda-tracker