očinska figura za primer

Njena ćerka NIJE IMALA OCA dok nije upoznala Rašu: Porodica Goce Tržan dokazuje da ljubav ne zavisi od biologije

0

Ljubav Goce Tržan i Radomira Raše Novakovića jedna je od najlepših priča na našoj estradi, a oni iznova dokazuju da su porodica za primer

Goca Tržan i Raša Novaković godinama su u skladnom braku
Goca Tržan i Raša Novaković godinama su u skladnom brakufoto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Pop pevačica Goca Tržan je pre nego što je upoznala bubnjara Radomira Rašu Novakovića iza sebe imala brak s Ivanom Marinkovićem, koji je potom postao poznat kao učesnik rijaliti programa.


Ona nikad nije krila da njen bivši suprug nije uključen u život njihove ćerke Lene, kao ni da ona Leninim ocem smatra svog drugog supruga.


Tako je u jednom intervjuu pre nekoliko godina na pitanje voditelja "Da li je tvoja Lena imala oca pored sebe?" odgovorila:


Pa, imala je od četvrte godine, otkako smo Radomir i ja zajedno, od tada jeste, i to je to. Prosto, i ona i ja imamo sreću da je on ušao u naš život da Lena ima očinsku figuru u kući koja je zdrava i normalna, pokazuje ljubav prema njenoj majci i veliku ljubav prema njoj – izjavila je Goca Tržan.

 

Goca Tržan i Raša Novaković nedavno su svoju ljubav krunisali i crkvenim brakom
Goca Tržan i Raša Novaković nedavno su svoju ljubav krunisali i crkvenim brakomfoto: Instagram

Pevačica je dodala i da je dete zdravo i srećno kada je čitava porodica takva i da istinska ljubav i porodična sreća ne moraju biti uslovljeni genetskim materijalom.


– Zdravo dete dolazi iz zdrave porodice i srećne porodice gde su i majka i otac srećni ljudi i to ne znači nužno da i jedno i drugo moraju biti biološki roditelji – napomenula je ona.


U jednom intervjuu za Kurir, pevačica je istakla da nema potrebe da njena ćerka razmišlja o detetu koje je njen suprug kasnije dobio nakon veze u jednom rijaliti programu.

 

Lena ne treba da razmišlja o Ivanovom sinu. Ona ima 13 i po godina. Tek kada bude punoletna moći će da se izjasni – rekla je Goca na ovu temu.


Za sad ona ima Rašu i mene, i to je to. Lena ima stav, oštra je, izrazila je želju da bude advokat, ima jezičinu, prokletnica! (smeh) — dodala je ona.


Pevačica je tada istakla i da Ivan Marinković nema komunikaciju sa ćerkom, u velikoj meri zato što on život provodi ispred kamera.


Lena ne kontaktira sa svojim biološkim ocem. Zato što je on u rijalitiju već tri godine. Iz tog rijalitija ne izlazi. Ona ni ne želi da ima komunikaciju s njim – kazala je ona.

 

1 / 6 Foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages


Kako je Goca jednom prilikom istakla, njena porodica ne prati šta o njima priča na televiziji njen bivši suprug.


Lena ni ne zna da je otac pominje u rijalitiju, mi to ne gledamo, niti ona čita novine, sa te strane smo se potpuno izolovali. Ne zloupotrebljavam je u bilo kom smislu u javnom životu, mislim da ne treba niko da zloupotrebljava njeno ime i ne dozvoljavam to – kaže Goca.

 

Iako spada u najpoznatija lica na našim prostorima, pevačica ne gura ćerku pred svetla reflektora, niti je Lena zainteresovana za to da puni medijske stupce.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Moje dete ne želi da bude popularno, ne želi da se slika, do sada sam odbila toliko naslovnih strana, jer ne želi da se slika sa mnom, i drago mi je, ali nekada mi je i krivo, jer imam onaj stav "Jel se ti mene stidiš". U stvari, jako poštujem taj njen stav, jer ona ne želi da bude poznata po meni i to je sasvim u redu – istakla je Goca u nedavnom intervjuu za Blic.

 

 

makonda-tracker