SAMO RADOSNO

Zorica Brunclik podelila fotografiju sa PRIVATNOG SLAVLJA: Okupio se krem muzičke scene, a povod je PREDIVAN

0

U domu Snežane Đurišić je bilo veselo, a kako i ne bi kad su tu neki od naših najboljih muzičara i pevača

ZORICA BRUNCLIK NA SLAVLJU KOD SNEŽANE ĐURIŠIĆ
ZORICA BRUNCLIK NA SLAVLJU KOD SNEŽANE ĐURIŠIĆfoto: Instagram / zoricabrunclik

Popularna pevačica Snežana Đurišić imala je ovih dana poseban razlog za slavlje. Ona je proslavila rođendan svom unuku i za tu priliku napravila je svečanost u svom raskošnom domu.

 

Njena koleginica Zorica Brunclik na svom Instagramu podelila je fotografiju sa proslave. Za jednim stolom okupili su se Svetlana Ceca Ražnatović, njena sestra Lidija Ocokoljić, estradni menadžer Branislav Bane Obradović, supruga pevača Ace Pejovića, harmonikaš Aleksandar Sofronijević, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Zorica i Kemiš i Miša Mijatović.

 

 

- Proslavljamo punoletstvo Snežaninog unuka Miloša.. Kako vreme leti... A mi kao da ostarili nismo - napisala je Zorica ispod objave.

 

U Snežaninom domu je cele večeri vladala sjajna atmosfera, pevalo se, igralo i uživalo u brojnim đakonijama, a ponosna baka je bila među najveselijima.

 

Da podsetimo, Snežana ima ćerku Maju i sina Marka koji su joj podarili četvoro unučadi: Lanu, Teodoru, Miloša i Luku, a pevačica se, kao i svaka baka, raduje svakom njihovom uspehu.

 

 

Đurišićka je svojevremeno istakla da "možda nije tipična baka, ali da voli kao i svaka druga".

 

- Unuci su mi došli kao antibiotik! Oni su me podmladili i regenerisali. Njihova čista, bezuslovna ljubav i beskrajna energija uspeva da me oraspoloži u svakoj prilici... Oni su izvor moje sreće i najvećeg ponosa i, možda nisam baš tipična baka, ali ih volim kao i svaka, bezuslovno i neizmerno - objasnila je ona tada za domaće medije.

 

Bonus video:

 

Slavlje povodom rođendana Jovane Jeremić 

 

makonda-tracker