mislila je na svaki detalj

Ovaj POSNI RUČAK i sos iznenađenja će se pamtiti: Dragana Katić pokazala delić božanstvene trpeze za Svetog Nikolu

1

Šarmantna voditeljka danas obeležava porodičnu slavu, a za tu priliku je pripremila gozbu za pamćenje, pa su njeni gosti na Instagramu podelili sve đakonije kojima ih je domaćica iznenadila

Dragana Katić s porodicom obeležava Svetog Nikolu
Dragana Katić s porodicom obeležava Svetog Nikolufoto: Antonio Ahel/ATA Images

U srpskom narodu postoji izreka da "pola Srbije slavi, a pola ide u goste" na Svetog Nikolu, a među onima koji su danas otvorili vrata porodici i dragim prijateljima i kolegama je i popularna voditeljka Dragana Katić.


Ona u svom domu u Beogradu obeležava krsnu slavu, a na Instagramu je podelila utiske svojih najdražih, koji su prethodno objavili snimke i fotografije svega što ih je dočekalo na slavskoj trpezi.


Kako je voditeljka pokazala, njena gozba je posna, u skladu s običajima i zato što se Sveti Nikola obeležava u toku Božićnog posta, a u galeriji pogledajte šta se sve našlo na njoj.

1 / 6 Foto: @dragana_katic/Instagram

Svoje drage goste dočekala je pečenom ribom, brojnim salama od krompira i kukuruza, a sve je iznenadila i kremastim gvakamole sosom, koji možda nije često na našim prostorima bio na stolu za praznike, a proteklih godina je sve popularniji.

 

Podsetimo, voditeljka emisije "Nikad nije kasno" ponosna je majka dvojice mladića, blizanaca Bojana i Bobana, koji su njen najveći ponos, a ona je podelila ovom prilikom i Bojanovu fotografiju sa sestrom i poznatom PR menadžerkom Bobanom Živanović, uz radost što su s njom na porodični praznik.

 

Bojan Živanović, sin Dragane Katić, sa sestrom Bobanom Živanović
Bojan Živanović, sin Dragane Katić, sa sestrom Bobanom Živanovićfoto: Instagram / draganakatic

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sloba Radanović slavi slavu

 

makonda-tracker