nekada davno

On joj je bio prva ljubav: Ceca je u mladosti volela slavnog fudbalera i njemu napisala svoju čuvenu baladu

0

Svetlana Ceca Ražnatović je svojevremeno bila u vezi sa poznatim fudbalerom, a šuškalo se čak i da planiraju veridbu, kao i da mu je posvetila svoj veliki hit.  

Ko je bio prva ljubav Svetlane Cece Ražnatović?
Ko je bio prva ljubav Svetlane Cece Ražnatović? foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svetlana Ceca Ražnatović je otpevala mnoge hitove koji znaju čak i vrapci na ovim prostorima i bez kojih teško da može prođe neko slavlje. 

 

Među tim hitovima i je i pesma "Pustite me da ga vidim". Tu pesmu je kao i delove nekih svojih drugih pesama, kako je izjavila jednom prilikom, napisala je sama Ceca. 

 

- Već sam ja pisala "Pustite me da ga vidim" i napisala sam deo u pesmi "Beograd". Napisala sam i drugu strofu za pesmu "Oproštajna večera" - rekla je Ceca svojevremeno, a nakon više godina otkriveno je i da je jedan od najpoznatijih pevača na ovim prostorima napisao ostatak pesme Beograd.

 

Kako su mediji svojevremeno pisali, baš ta čuvena Cecina balada je posvećena momku u koga je pevačica tada bila ludo zaljubljena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

U pitanju je nekadašnji fubaler Crvene zvezde Vladan Lukić, koji se našim timom 1991. godine popeo na krov sveta.  

 

Pevačica i Lukić su, po pisanju medija, bili zajedno 1989. godine. Ona je tada imala 16, a on 18 godina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lukic Irena (@irenaalukic)

Bilo je priča i da planiraju veridu, ali do toga ipak nije došlo. No, šušaklo se da je Ceca fudbaleru i nekadašnjem predsedniku FK Crvena zvezda posvetila pesmu Pustite me da ga vidim kad je otišao na služenje vojnog roka 

 

- To je bila ljubav iz tinejdžerskih dana. Bili smo mladi i baš smo se lepo družili. Razvili smo drugarski odnos koji je trajao dve, tri godine. Stvarno se ne sećam kako se to završilo i ko je koga ostavio, mislim da to nije ni bitno. Putevi su nam se razdvojili i svako je krenuo na svoju stranu. Mislim da je to i bilo normalno jer u životu nismo imali ništa zajedničko - izjavio je Lukić jednom prilikom. 

Pre nekoliko godina Lukić je napravio veliko slavlje kada mu se udavala ćerka Sara. Ona je imala veliku želju da na slavlju peva Ceca, što se i desilo, a pevačica se tada u jednoj rečenici podsetila veze sa Vladanom. 

- Ja sam došla ovde preko veze od jedno 30 godina, kada smo se Vlada i ja upoznali, on je znao na vreme s kim treba sa se zabavlja, sa pevačicom. Šalu na stranu, Sara je želela da ja pevam danas. Vidim da ste divno raspoloženi -  izjavila Ceca tada.

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker