SVE SE MOŽE KAD SE HOĆE

Aleksandra Prijović pokazala kakva je domaćica: Spremila ukusne pikanterije, a ONA joj je bila NAJVEĆA PODRŠKA

0

Nakon burnog perioda Aleksandra se odmara u toplini doma i verovali ili ne - kuva ukusna jela 

KAKVA JE DOMAĆICA ALEKSANDRA PRIJOVIĆ?
KAKVA JE DOMAĆICA ALEKSANDRA PRIJOVIĆ? foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Aleksandra Prijović ostvarila je ogroman uspeh ne samo u Srbiji, već i u celom regionu kada je napunila arene u Beogradu, Zagrebu i još nekoliko gradova u našoj zemlji i van njenih granica.

 

Sada je došao trenutak da malo predahne i odmori se, a slobodno vreme posveti porodici i svom sinu Aleksandru. 

 

Ona nije odolela, a da neke trenutke ne podeli sa svojim pratiocima, pa su mnogi bili iznenađeni onim što su mogli da vide - Aleksandra je ušla u kuhinju i krenula u avanturu zvanu kuvanje

Ona je odlučila da spremi jedno od starih, srpskih, tradicionalnih jela, punjene paprike i pire krompir. Kako bi bila sigurna da će sve ići po planu odlučila je da u pomoć pozove mama Borku.

 

- Ovaj istorijski trenutak sam morala da zabeležim. Hvala mama na pomoći preko video poziva. Punjene paprike i pire!

 

Ona je jednom prilikom otkrila da nije znala da kuva, ali da je voljna da nauči, što joj je očigledno i pošlo za rukom.

 

ALEKSANDRA SKUVALA PAPIRKU I PIRE
ALEKSANDRA SKUVALA PAPIRKU I PIRE foto: Instagram / aleksandraprijovic

 

- Nikada nisam krila da ne znam da kuvam, iskreno, do sada nisam ni imala potrebu. Međutim, sada kada imam dete mislim da će me kuvanje još više zanimati i želeću da naučim zbog Aleksandra. Ima vremena pa ću valjda i ja savladati to kuvanje - rekla je Aleksandra tada i dodala:

 

- Kod nas su muškarci zaista sjajni kuvari. Filip jako lepo sprema hranu, a Boba je vrhunski kuvar. Svi koji su probali njegove specijalitete rekli su da ništa bolje nisu jeli. Moja je sreća da ranije nisam mnogo boravila kod njih, inače bih se baš ugojila - kaže Aleksandra, prenosi Blic.

 

BORKA JE ALEKSANDRINA NAJVEĆA PODRŠKA
BORKA JE ALEKSANDRINA NAJVEĆA PODRŠKA foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tokom jednog od koncerata u zagrebačkoj Areni, pevačica je održala emotivan govor i otkrila da je Borka svojevremeno ostala bez posla zbog njenog učešća u muzičkom takmičenju pre nekoliko godina.

 

- Sad ću reći jednu stvar... Kad sam se takmičila u Zvezdama Granda moja majka je izgubila posao zato što me je vozila svakog vikenda na takmičenje. Žrtvovala je svoj posao zbog mene i naravno, dešava se da nam finansijski bude teško. A moja tetka je bila tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu za takmičenje. Hvala što ste došli iz Nemačke ovde. Vama beskrajno hvala za čast koju ste mi ukazali ovde. Želim svima vama da uvek plačete iz ovako lepih razloga i od sreće. Volim vas - rekla je tom prilikom Aleksandra.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Tajna najboljeg gulaša 

 

makonda-tracker