svaka čast!

Slobodno vreme želi da provodi sa svojom naslednicom: Tamara Grujić sa suprugom i ćerkom putuje i radi po Srbiji

0

Voditeljka koja je svojim humanim delima usrećila mnoge porodice kaže da svaku priliku želi da iskoristi kako bi se posvetila svojoj ćerkici. 

foto: M. M./ATAImages
foto: M. M./ATAImages

Voditeljka Tamara Grujić svojom radnom akcijom dugi niz godina pomaže socijalno ugrožnim porodicama, ta tako ljudima vraća osmehe na licu i veru u život. 

 

U njenom timu jednu od važnih uloga ima i producent Vuk Đoković koji je i njen suprug. Njih dvoje su pre nešto više od dve godine postali roditelji, a sada svoju ćerku vode sa njima na teren jer žele da što više vremena provode zajedno. 

 

— Bog nije mogao da nam pošalje boljeg asistenta. (smeh) Lenka, inače, plače samo kad je gladna i kad joj se spava. I to ponekad, nije pravilo. Mnogo je dobra, zahvalna i nasmejana - kazala je Tamara za "Hello".

 

 

Oni su dugo čekali da dobiju dete, pa sada svaku priliku koriste da provedu sa njom, pa iz tog razloga izbegavaju da da ćerku ostavljaju na čuvanje. 

 

Neka još malo poraste, pa će i to biti uobičajeno, da ostane nekoliko dana kod tetki ili babe i dede.

 

Tamarin izabranik Vuk važan je deo njenog života, a i deo njenih radnih akcija, međutim retko se eksponira u javnosti. 


Ne krijem muža. On je pragmatičar, pravi producent kome je osnovni zadatak čuvanje budžeta, a ja samo tražim mogućnost za veći trošak. Uvek želim da pomognem više nego što možemo. Suprug mi je vrlo staložen i duhovit čovek, a ja sam nervčik, ali i osoba koja svojom energijom pokreće čitav sistem spojenih sudova - izjavila je jednom prilikom voditeljka. 

 

Podsetimo da su se Tamara Grujić i producent Vuk Đoković venčali 2012. godine, bez zvanica, na Gibraltaru. 

 

 

 

 

makonda-tracker