svekar i snaha

Zašto Aleksandra Prijović PLAČE NA SVIM koncertima? Tvrdi da je to JAČE od nje, a Boba Živojinović je ODAO TAJNU SVEGA

0

Svekar Aleksandre Prijović iskreno je objasnio zbog čega ona plače na svakom svom koncertu.

Aleksandra Prijović plače na svakom svom koncertu
Aleksandra Prijović plače na svakom svom koncertufoto: Munja/ATAImages

Koncerti Aleksandre Prijović u Zagrebu privukli su ogromnu publiku i veliku medijsku pažnju, što je slučaj koji se desio i kada je nastupala u Beogradu, Sarajevu, Srbiji i regionu...

 

Na njenim koncertima sale su pune do poslednjeg mesta, a najveće zvezde naše estrade došle su da je podrže i rado su bile njeni gosti.  Pevačica na svaki koncert ponese nov i veličanstven autfit, puno srce emocija, a to je navede i da se svaki put — rasplače.

 

Aleksandra je rekla da su već počeli da se šale na njen račun zato što se na svim koncertima rasplače, ali kaže da je to jače od nje. Simpatično objašnjenje zbog čega se to uvek događa dao je njen svekar Slobodan Boba Živojinović.

Šta o tome misli njen svekar Boba Živojinović?

 

 Ja mislim da su se kod Aleksandre neke kockice spojile. Ona je jedna predivna i emotivna osoba. Aleksandra na svim nastupima zaplače.

 

Slobodan Boba Živojinović otac je Aleksandrinog supruga Filipa
Slobodan Boba Živojinović otac je Aleksandrinog supruga Filipafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Zaplače jer to predstavlja koliko je ona čista i dobra i nije ni čudo što su svi ovi pevači došli da je podrže i da budu deo ovog velikog spektakla. To nije slučajno, a to je sve jedna predivna bajka i priča i neka traje što duže i bolje. Mi smo svi tu da podržimo našu decu i da budemo uvek uz njih —rekao je Boba za emisiju "Kod nas doma" na HTV-u, piše Lepa i srećna.

 

Bonus video

Aleksandra sa bine pozdravila Milicu Pavlović

 

makonda-tracker