detalji

"Ne znam šta vide u meni divljoj": Susret Jelene Karleuše i Aleksandre Prijović o kom se priča

1

Nakon što su obe mesecima glavna tema u medijima u regionu, dve pevačice srele su se oči u oči

Aleksandra Prijović i Jelena Karleuša nedavno su se srele
Aleksandra Prijović i Jelena Karleuša nedavno su se srelefoto: Antonio Ahel/ATA Images

Popularna pevačica Jelena Karleuša podelila je na društvenoj mreži Instagram da je imala priliku da u jednom restoranu sretne koleginicu Aleksandru Prijović.


Obe su u poslednje vreme bile česta tema u medijima, Karleuša zbog dugo iščekivanih albuma "Alfa" i "Omega", a Aleksandra zbog uspešne koncertne turneje "Od Istoka do Zapada".


Jelena je sada na Instagramu podelila fotografiju njihovog susreta koja je prethodno isplivala na društvenim mrežama i napisala da je oduševljena ženama poput popularne Prije.

Prija je izuzetno PRIJAtna žena koja mi je prišla sa puno poštovanja, pohvalila moju decu kao lepo vaspitanu i neodoljivo me podsetila na Jelenu Rozgu, Draganu Mirković i Natašu Bekvalac, koje su takođe megafine u komunikaciji sa mnom – otkrila je Karleuša.

 

Aleksandra Prijović na koncertu u Areni
Aleksandra Prijović na koncertu u Arenifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je istakla da žene poput Aleksandre Prijović vole nju i da ona jednako obožava i podržava njih.


Šta da kažem sem da me vole te blage žene (ne znam šta vide u meni divljoj) i da me tim MAC-MAC pristupom potpuno razoružaju! Da sam muško, vrtele bi me oko prsta, kupila bih im po „Birkin“, ovako imaju svu moju podršku – našalaila se pevačica.


Karleuša je, inače, nedavno za jednu crnogorsku televiziju govorila o ogromnom regionalnom uspehu Aleksandre Prijović, koja nastavlja da niže pune arene širom Balkana.

 

Jelena Karleuša na crvenom tepihu
Jelena Karleuša na crvenom tepihufoto: Stefan Stojanović

Ona je dobra devojka – rekla je Karleuša. – Veliki i neverovatan uspeh po tim arenama i tom uspehu preko noći, da tako kažem. Ispada da je ona veća i od Čole, Brene, Merlina i najvećih legendi. Ali, ne. To se zove "fenomen trenutka". Ono što ja njoj želim je mnogo lepše i vrednije od onoga što joj drugi žele, a ja joj želim da sve to ponovi. Svako može da dobije jednom na lotou, ali će se to teško ponoviti dva puta. Ja joj želim da joj se desi sedmica na lotou opet.

 

BONUS VIDEO

Koncert Aleksandre Prijović u Zagrebu

 

makonda-tracker