POTPUNO IDENTIČAN IZBOR

Mi glasamo za Priju, a ko je vaš izbor? Aleksandra i Dua Lipa u identičnim haljinama odmerile MODNE SNAGE

5

Srpska i albanska pevačica stale su na crtu jedna drugoj, a na vama je da procenite, kojoj bolje stoji ova smela haljina 

MODNI OKRŠAJ DUA LIPE I ALEKSANDRE PRIJOVIĆ
MODNI OKRŠAJ DUA LIPE I ALEKSANDRE PRIJOVIĆfoto: Ata images / profimedia0484660799

Pevačica Aleksandra Prijović već mesecima je u centru pažnje domaćih medija zbog ogromnog uspeha koji je postila ne samo u Srbiji, već i u regionu. 

 

U centru pažnje medija često je i albanska pevačica Dua Lipa, ali iz nešto drugačijih razloga. Često njeni komentari koji se tiču Kosova upadaju u oči svima, pa društvene mreže bivaju preplavljene raznim, često negativnim komentarima. 

 

Ipak, još jedna stvar povezala je ove dve pevačice, a nije Srbija, ni Kosovo niti politika. U pitanju je stajlnig, identična haljina koje su obe ponele, doduše, ne u istom trenutku. 

 

Aleksandra Prijović je nosila smelu zelenu haljinu sa dezenom zmijske kože brenda “The Attico”, model “Magnolia”, za koji treba izdvojiti 3.000 evra tokom snimanja spota za pesmu "Psiho" koja je postala mega hit za samo nekoliko meseci, piše Hello

 

ZELENA HALJINA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ
ZELENA HALJINA ALEKSANDRE PRIJOVIĆfoto: Youtube printscreen / aleksandra prijović

 

 Istu haljinu ponela je i Dua Lipa na “Roskilde festivalu”. Obe pevačice su veoma zgodne i ova haljina im odlično pristaje, ali ipak je naš izbor pao na našu Aleksandru Prijović?

 

 

A vi, šta mislite, kojoj bolje stoji? 

 

Bonus video:

Zavirite na koncert Tee Tairović u Sarajevu

 

makonda-tracker