zgodan i šarmantan

DEVOJKE su ga odmah zapazile: Ko je Igor Topalović, reporter RTS-a zbog kojeg su se "usijale" društevene mreže u Srbiji?

0

Mladi novinar Igor Topalović izazvao je pravo oduševljenje ženskog dela publike čim se prvi put pojavio na malim ekranima javnog servisa 

IGOR TOPALOVIĆ OPČINIO PRIPADNICE LEPŠEG POLA
IGOR TOPALOVIĆ OPČINIO PRIPADNICE LEPŠEG POLA foto: Instagram / igortopalovic

Pred objektivom kamere RTS-a u nedelju uveče pojavio se Igor Topalović, reporter koji je izveštavao sa ulica prestonice.

 

Novo lice na malim ekranima brzo je postalo predmet pisanja na društvenim mrežama, koje su se "zapalile" od brojnih komentara na račun njegovog izgleda.

 

Crne kose, jasnih crta lica i ozbiljnog pogleda Igor se obratio gledaocima, a čini se da su pripadnice lepšeg pola više gledale u njega nego što su slušale šta je to što on ima da im kaže.

 

 

Ubrzo nakon njegovog uključenja počeli su da se nižu komentari na društvenoj mreži Tviter.

 

- Počeću opet da gledam televiziju - glasio je jedan od komentara, nakon čega je usledilo još sijaset njih.

 

 

Iako o Igoru nema mnogo podataka na Internetu zahvaljujući društvenim mrežama imali smo priliku da donekle zavirimo u njegov privatni život. On često objavljuje na Instagramu fotografije na osnovu kojih smo mogli da zaključimo da voli avione, ribolov, putovanja.

 

 

On često zna da podeli na svom profilu fotografije iz raznih avantura, a svaka od njih veoma brzo prikupi ogroman broj lajkova, naročito ženskih pratilaca. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Marija Šerifović iznenadila voditeljku nezgodnim pitanjem 

 

makonda-tracker