iznenadićete se

Ostaćete u čudu kad vidite o kome se radi: Ovaj POZNATI PEVAČ je ROĐENI BRAT Žike Jakšića

0

Poznati voditelj je često bio u centru pažnje javnosti zbog žena s kojima je bio, ali retko ko  zna da on nije jedina poznata ličnost u porodici Jakšić 

ROĐENI BRAT ŽIKE JAKŠIĆA JE POZNATI MUZIČAR
ROĐENI BRAT ŽIKE JAKŠIĆA JE POZNATI MUZIČAR foto: Dragan Kadić

Poznati voditelja Žika Jakšić godinama je na voditeljskoj sceni. On je veoma prepoznatljiv, sa svojim akcentom, nastupom i vedrim osmehom oduševljava sve. 

 

Publika obožava da ga gleda i sluša, jer je u emisijama opušten, otvoren i uvek spreman na dobru zabavu i šalu. Često takmičarima u poznatom muzičkom takmičenju zna da provodadžiše i spaja ih sa srodnim dušama.

 

U domaćim medijima često je i sam bio zbog burnih ljubavnih veza sa bivšim ženama o kojima ima samo reči hvale. Ipak,retko ko zna da Žika nije jedini poznati muškarac u porodici Jakšić.

 

 

Iako voli da zaviri u tuđe živote, Žika svoju privatnost skriva podalje  od očiju javnosti. Ono što retko ko o njemu zna jeste da ima rođenog brata koji je naš poznati pevač.

 

Njegov brat Vladimir Jakšić Musa je deo rokenrol benda grupe Revolveri, koja je bila veoma popularna devedesetih  godina. Ovaj bend su mnogi upamtili po himni protesta Nema povlačenja, nema predaje, kao i po pesmama Brod na okeanu, 24 sata dnevno rokenrol...

 

MUSA JE DEO ČUVENOG ROK BENDA
MUSA JE DEO ČUVENOG ROK BENDA foto: Printskrin Youtube

 

Musa se, posle duge pauze pre nekoliko godina vratio na scenu. Sada predvodi grupu Ex Revolveri, a sa bratom tesno sarađuje, pošto Žika producira njegove albume. 

 

Bonus video:

 

Marija Šerifović iznenadila voditeljku  nezgodnim pitanjem

 

 

makonda-tracker