loše stvari su iza njih

Lea je s njom u naručju pobegla iz Egipta: Jasna Šekarić podelila fotografiju UNUKE i ĆERKE - mala Sofi sve razoružava

0

Ljubav koju baka gaji prema unučićima je bezgranična i bezuslovna, pokala je na svom primeru i Jasna Šekarić 

JASNA ŠEKARIĆ FOTOGRAFIJA UNUKE SOFI
JASNA ŠEKARIĆ FOTOGRAFIJA UNUKE SOFI foto: Instagram / jasna.sekaric

Čuvena streljašica Jasna Šekarić dugo se nije spominjala u javnosti, jer se povukla iz medija i otpočela život daleko od objektiva kamera i fotoaparata.

 

Sve je bilo idilično dok se u januaru prošle godine nisu dogodile strašne stvari, koje su je ponovo stavile u centar pažnje javnosti

 

Naime, kako su tada mediji pisali, Jasnina ćerka Lea uplovila je u vezu sa 

Egipćaninom Aajedom Abubakrkuom, s kojim je dobila i dete, devojčicu Sofi. 

Sve se zakomplikovalo kada je Lea shvatila da ju je partner lagao da je imao moždani udar kako bi od Jasne i Lee izvukao novac. U pitanju je bilo 75.000 evra, piše Blic.

 

Osim toga on je Lei tražio da se odrekne svih zakonom zagarantovanih prava kada je dete u pitanju na šta ona nikako nije želela da pristane. Zbog toga je odlučila da sa detetom u naručju pobegne iz Egipta i vrati se kod majke u Srbiju. 

 

 

Bio je to težak period za dve žene, ali i dete koje se sa svega godinu dana našlo u novom okruženju. Ipak, ljubav dve žene koje je vole najviše na svetu učinila je da mala Sofi bude jedna srećna devojčica, a Jasna i Lea je paze kao "malo vode na dlanu". 

 

Jasna kao ponosna baka često objavi fotografije sa svojom malom unučicom uvek se trudeći da joj se ne vidi jasno lice, jer želi da je poštedi svega što popularnost nosi sa sobom.

 

JASNA UŽIVA U ODGAJANJU UNUKE SOFI
JASNA UŽIVA U ODGAJANJU UNUKE SOFI foto: Instagram / jasna.sekaric

 

Ipak, na osnovu jedne fotografije iz Beogradskog zoološkog vrta imali smo priliku da vidimo kako izgledaju i ćerka i unuka Jasne Šekarić.

 

Bonus video:

Unuk Snežane Đurišić proslavio punoletstvo 

 

makonda-tracker