Gde god se pojavi pleni harizmom

Osim što godinama važi za miljenika žena: Kako je Hari Mata Hari zaradio nadimak Džejms Bond?

0
Hari Mata Hari kaže da je ostao svoj od početka karijere, da ga slava nije promenila i da svakom čoveku prijaju komplimenti posebno kada dolaze od pripadnice lepšeg pola.
foto: Promo
foto: Promo

Balkanska zvezda Hari Mata Hari godinama važi za miljenika žena, pored ljubavnih balada kojima zavodi ženska srca, žene su očarane i dečačkim izgledom šarmatnog pevača. Gde god se pojavi pleni svojom harizmom, ostavlja dubok trag na muzičkoj sceni a žene mu prepisuju mnoge nadimke.

 

On kaže da je ostao svoj od početka karijere, da ga slava nije promenila i da svakom čoveku prijaju komplimenti posebno kada dolaze od pripadnice lepšeg pola. I ako za njim žene uzdišu kaže da je ponosan na svoju publiku jer sa puno poštovanja mu prilaze da se slikaju ili traže autogram što mu još više imponuje.

 

Ali nije ni slutio da će mu novi album "Ćilim" doneti i novi nadimak - Džejms Bond, zbog spota "Staromodni tip" sebe vidi samo kao junaka što je i u najlepšim i najtežim vremenima ostao emotivni Hari Mata Hari koji se srcem predaje muzici i vernoj publici.

makonda-tracker