ko bi rekao?

Pre Viki Miljković LUDO JE VOLEO nju: Ovo je PRVA ŽENA Dragana Taškovića Tašketa - nedavno su postali BABA i DEDA

0

Mladalačka ljubav nije potrajala, ali su ostali u dobrim odnosima 

TAŠKE IMA BRAK I PRE VIKI I ĆERKU IZ NJEGA
TAŠKE IMA BRAK I PRE VIKI I ĆERKU IZ NJEGAfoto: Ana Paunković

Naš čuveni harmonikaš Dragan Tašković Taške godinama je u skladnom braku sa pevačicom Viki Miljković. Kako važe za jedan od najskladnijih parova na estradi retko ko zna da je on pre Viki imao jedan brak.

 

Naime, kad je bio veoma mlad Taške se zaljubio u izvesnu Gordanu, s kojom je dobio ćerku Jelenu. Ipak, mladalačka ljubav nije potrajala, a on je posle toga sreću pronašao pored naše poznate pevačice. 

 

Tašketa i Gordanu je spajalo zajedničko dete i njih dvoje su ostali u dobrim odnosima. Nedavno im se ćerka porodila, a oni su ponosno poneli titulu babe i dede

 

 

Viki nikada nije imala problem s tim što on ima prethodni brak, a sa Jelenom ima odličan, prijateljski odnos. 

 

Gordana danas živi u Nemačkoj sa njihovom ćerkom, a sa Violetom i bivšim suprugom ima sjajan odnos i nikada im nije bila smetnja. Viki je više puta u javnosti govorila o tome kako su se ona i Taške upoznali.

 

Njihova ljubav u početu je bila veoma turbulentna, jer pevačicini roditelji nisu želeli da prihvate kompozitora. Njih dvoje su se upoznali putem zajedničkih prijatelja, a prvi put poljubili 18. marta 1994. godine.

 

DRAGAN IMA ĆERKU IZ PRVOG BRAKA
DRAGAN IMA ĆERKU IZ PRVOG BRAKA foto: Damir Dervišagić

 

Pevačicini roditelji Zorka i Svetomir čim su čuli da je Viki uplovila u ljubav sa tri godine starijim Tašketom insistirali su da prekine vezu i da više nema nikakav kontakt sa njim. Pevačica je gostujući u jednoj emisiji otkrila kako je to izgledalo pre dvadeset šest godina:

 

- Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19 godina, odlučili smo da se borimo - ispričala je Miljkovićeva i dodala da je nekoliko meseci trajala tenzija u porodičnom domu oko njene ljubavne veze:

 

VIKI I DRAGAN IMAJU ZAJEDNIČKOG SINA ANDREJA
VIKI I DRAGAN IMAJU ZAJEDNIČKOG SINA ANDREJA foto: Instagram / vikimiljkovic

 

- Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica - izjavila je ona.

 

Ipak, na kraju je sve došlo na svoje. Njih dvoje danas uživaju u braku koji traje dve decenije i odrastanju sina Andreja, koji ima 15 godina.

 

Bonus video:

Viki otkrila da li više zarađuje na nekretninama ili pevanju

 

makonda-tracker