čestitamo

Viki Miljković i Taške dobili UNUČE: Porodila se harmonikaševa ćerka iz prvog braka

0

Iznenadila je sve jednim detaljem na društvenim mrežama 

Suprug Viki Miljković postao deda
Suprug Viki Miljković postao deda foto: Damir Dervišagić

Poznati muzički par, Viki MiljkovićDragan Tašković Taške, godinama su u skladnom braku u kojem su dobili sina Andreja. 

 

Ipak, ono što su mnogi zaboravili jeste to da on iz prvog braka sa izvesnom Gordanom dobio ćerku, koja se zove Jelena i danas živi u Nemačkoj.

 

Ona se udala pre nekoliko godina, a sada je odlučila da na svom Instagram profilu podeli lepe vesti. Naime, ispod svog imena, u detaljima profila, Jelena je dodala slovo E i flašicu, zbog čega su svi shvatili da se porodila.

 

 

Viki je ispričala da je njen odnos sa Jelenom zaista divan, te da se slažu kao majka i ćerka. 

 

Srećan sam što je moja ćerka, zajedno sa porodicom, u nemačkom gradu Karlsureu, otvorila etno-restoran u kome je na meniju hrana sa ovih prostora. Posebno me raduje što je baš u tom restoranu izložila harmoniku, na kojoj sam prvi put zasvirao ‒ ispričao je jednom prilikom Taške, pa je dodao:

 

 

Jelena je od detinjstva pokazivala da je muzikalna, svirala je harmoniku i klavir, ali se opredelila za Ekonomski fakultet. Moja i Violetina želja bila je da završi fakultet i vrlo sam srećan što nas je poslušala. Osim moje haromonike, jedan zid restorana krasi i njena prva narodna nošnja u kojoj je igrala folklor.

 

Jelena, koja je odrasla uz majku Gordanu, često je dolazila u Srbiju kod oca, čak i kada se drugi put oženio. Štaviše, Viki Miljković ne krije da joj je Tašketova ćerka izuzetno draga, ali i da su Jelena i Andrej izuzetno bliski.

 

S obzirom na to da je sestra duplo starija od njega, nisu mogli zajedno da se igraju, ali je Jelena tu kad god zatreba pomoć oko škole.

 

Bonus video:

 

Hit video Viki Miljković 

 

 

 

 

makonda-tracker