jednostavno, a otmeno

Crno-beli kontrast, minimalizam i elegancija: Stan Viki Miljković u Beogradu na vodi je luksuzni kutak po meri porodice

0

Poznata pevačica zamenila je skupocenu vilu na Bežanijskoj kosi stanom u srcu prestonice i opremila ga po svom ukusu

foto: M. M./ATAImages
foto: M. M./ATAImages


Popularna folk pevačica Violeta Viki Miljković već godinama je u skladnom braku s Draganom Taškovićem Tašketom, s kojim vodi miran porodični život.


Par, inače, roditelji dečaka Andreja, dugo su stanovali na Bežanijskoj kosi, gde su posedovali skupocenu vilu, ali su pre nekoliko godina odlučili da se presele u centar grada.


Oni su bili među prvima koji su pazarili stan u Beogradu na vodi, luksuznom kompleksu na obali Save, u samom srcu Beograda, a pevačica se svojski potrudila da enterijer prilagodi njihovim potrebama i pretvori ga u malu porodičnu oazu.

 

Viki je poznata po tome što ne deli mnogo detalja o svojoj privatnosti s javnošću, pa to ne čini ni na društvenim mrežama. Zato njeni pratioci nisu imali priliku da često zavire u njen dom, ali je pevačica pre nekoliko godina otkrila kako je uredila svoj stan u susret novogodišnjim i božićnim praznicima.


Kako je Viki pokazala na Instagramu, njen dom je veoma prostran i uređen s ukusom, a opredelila se za minimalistički stil. Stoga u njenom stanu nema previše detalja, a primetan je crno-beli kontrast: dok su zidovi svetli, stolarija je u crnoj boji, baš kao i kvalitetne draperije.

 

Pogledajte u galeriji stan Viki Miljković u Beogradu na vodi.

1 / 11 Foto: Instagram


Pevačica je tada pokazala kako je uredila stan za doček gostiju u danima praznika, pa smo tada videli dugačak trpezarijski sto, bele stolice jednostavnog dizajna i poneki ukras u prazničnom duhu.

 


Kako su mediji pisali kada je Viki tek kupila ovaj stan, ona je tada na terasu ugradila džakuzi, a pisalo se i da je za ukupno tri nekretnine u Beogradu na vodi, od kojih dve izdaje, izdvojila čak 1.500.000 evra.

 

Viki MIljković već godinama živi u Beogradu na vodi, gde navodno poseduje tri stana
Viki MIljković već godinama živi u Beogradu na vodi, gde navodno poseduje tri stanafoto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

Najlepši deo svakako je božanstven pogled na prestonicu, u kom pevačica može da uživa uz jutarnju kafu, a njen stan je odlično osvetljen.

 

BONUS VIDEO

Viki Miljković otkrila da li više zarađuje od muzike ili od nekretnina

 

makonda-tracker