"znala sam da je on moj život i put"

Roditelji su joj BRANILI da ga viđa, pa je POBEGLA od kuće: Ljubavna priča Viki Miljković i Tašketa traje već 31 godinu

0

Roditelji pevačice Viki Miljković su bili protiv njene veze sa harmonikašem Draganom Taškovićem Takšetom. Dok su joj brali kruške koje je tražila da jede, Viki je pobegla za Beograd.

Viki Miljković i Taške su zajedno već 30 godina.
Viki Miljković i Taške su zajedno već 30 godina.foto: Damir Dervišagić

Pevačica Viki Miljković (48) decenijama je na muzičkoj sceni, a sve vreme uz stoji on, njena najveća podrška.

 

Ljubav između pevačice i harmonikaša Dragana Taškovića Tašketa (51) traje već 31 godinu i pravi je dokaz da je moguće prevazići sve prepreke ako se dovoljno volite i poštujete.

 

Viki i Taške su se upoznali putem zajedničkih prijatelja, ali je njihov početak veze propraćen jasnim neslaganjem njenih roditelja.

 

Pevačicini roditelji Zorka i Svetomir su insistirali da prekine vezu i da više nema nikakav kontakt sa Tašketom. 

– Istina je da moji roditelji nisu bili za Tašketa. Bili su protiv naše veze. Nisu bili za to da ja uđem u neku ozbiljnu vezu jer sam imala 18 godina. Napravili smo koncept kako moja karijera treba da izgleda, i onda, odjednom, ja treba da odem od kuće. Nije im se uklapalo to u koncept. Njima se nije svidelo što sam se suprotstavila, jer sam znala da je on moj život i moj put – ispričala je pevačica jednom prilikom.

 

Iz roditeljskog doma je otišla za Beograd kako bi bila sa muškarcem svog života. 

 

– Pobegla sam za Beograd tako što sam ih slagala da mi se jedu kruške i dok su oni brali kruške ja sam pobegla. Tek kad sam stigla i našla se sa Tašketom, ja sam pokucala na prozor oko 2 u noć i rekla mu Ja se više ne vraćam kući. Jer ako se vratim kući, nema ništa od viđanja i naše veze. Tata je krenuo direktno za Beograd da me juri – prisetila se Viki Miljković u jednoj televizijskoj emisiji.

I njen brat je bio iznenađen kada je saznao da se Viki neće vraćati kući, ali im je poželeo sreću uz reči: Samo nemoj da čujem za 6 meseci da vam ne ide.

 

Narednih godinu dana njen izabranik Taške je učinio sve da bi ubedio pevačicine roditelje da je dobar za nju. 

 

Bukvalno je tada zapostavio svoju karijeru, sebe stavio u drugi plan i do dana današnjeg je moja najveća ljubav i podrška – ispričala je Viki.

 

Njihov početak su pogoršavali i Tašketovi roditelji svojim stavovima. 

 

Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica –iskreno je ispričala Viki.

Viki i Taške su se venčali 2007. godine i u braku su 16 godina, ali njihova ljubavna priča traje skoro duplo duže, 31 godinu.

 

– Verujem da Taške i ja opstajemo jer smo potpuno drugačiji od mnogih ljudi iz našeg okruženja. Maksimalno smo posvećeni jedno drugom, pomažemo se i podržavamo. Sve delimo i ono što je najvažnije - ne živimo estradnim životom. Normalne smo osobe, stojimo čvrsto na zemlji i uživamo u malim znacima pažnje, romantičnim gestovima i poklonima koji ne moraju da budu skupi– ispričala je Viki svojevremeno.

 

Iz njihove ljubavi se rodio sin Andrej koji danas ima 15 godina, koji se bavi tenisom. 

 

makonda-tracker