talentovana porodica

Njegovog brata dobro znate — sada mu se pridružio u "Igri sudbine": Mladi glumac podelio svoju neobičnu priču

0

Dolaze iz talentovane porodice, a kako kažu dar su nasledili od oca koji je izvanredan glumac.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Glumac Deni Mešić, mlađi brat Ammara Mešića, nedavno je postao deo ekipe serije "Igra sudbine". Ono šta je zanimljivo jeste da se on već dugo bavi glumom, a javnost će tek sada imati priliku da ga bolje upozna. 

 

Deni i Ammar su u jednom intervjuu pričali kako nijedan posao za njih ne predstavlja nikakav problem, pa je mlađi Mešić ispričao kako pored glume ima i još jedno zanimanje kojim se bavi:

 

Ja i sada radim. Zaposlen sam u udruženju dramskih umetnika gde se bavim i produkcijom, vodim dramske radionice, a i kurir sam. To mi je pomoglo da sazrim kao glumac i kao osoba. Mislio sam da nikada u životu neću imati veze sa papirologijom i sličnim čudesima, a sada je i to postalo deo mog posla. Shvatio sam da je život složeniji nego što sam verovao — ispričao je Deni Mešić za "Hello".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deni Mešić (@deni.mesic)

 

Njih dvojica imaju još jednog brata, koji je u Nemačkoj. 

 

Dino je u Nemačkoj, radi kao konobar i živi bolje od nas. Doduše, igrao je u nekoliko predstava amaterskog pozorišta u Prijepolju. Bilo mu je zanimljivo, ali ne toliko da bi krenuo našim putem — ispričao je Ammar Mešić za pomenuti medij.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deni Mešić (@deni.mesic)

 

Međutim, Deni je morao zbog posla da se preseli u Beograd.

 

Zbunjuje me gužva. Imam osećaj da stalno moram negde da žurim kako bih stigao na vreme. U Sarajevu za pola sata hoda možeš da stigneš gde god poželiš. Tamo još postoji običaj da ti neko u pola pet pošalje poruku "hoćemo li na kafu" i da je pijete već u pet. Ovde to nije moguće — rekao je Deni.

 

 

makonda-tracker