osvajao ju je iz dana u dan

"Obigravao" je oko nje, a godine mu je saznala – na Guglu: Kako su se zavoleli Jelena Karleuša i Duško Tošić?

0

Ljubavna priča Jelene Karleuše i Duška Tošića počela je veoma romantično, uz mnogo cveća i gestova za pamćenje

Jelena Karleuša i Duško Tošić na proslavi rođendana ćerki atine i nike
Jelena Karleuša i Duško Tošić na proslavi rođendana ćerki atine i nikefoto: Ana Paunković

Pevačica Jelena Karleuša i bivši fudbaler Duško Tošić proteklih godina često su privlačili pažnju svojim brakom, a prošle godine je javnost bila šokirana saopštenjem o razvodu koje je pevačica podelila na Instagramu.


Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice – napisala je Jelena.


Ipak, roditelji dveju devojčica – Atine i Nike – i dalje su venčani, a Jelena kasnije nije često pričala o svom braku, dok nekadašnji fudbaler nije komentarisao njihov odnos.

Pevačica je nedavno, u jednom intervjuu povodom objavljivanja novih albuma, na pitanje da li joj je kreativni rad pomogao da lakše prevaziđe privatne probleme koje je imala, odgovorila pomenuvši supruga.


– Ako mislite na majku, ona je moja živa rana koja ne zaceljuje. Samo sam se naučila da živim s tim. Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška, a ako mislite na linč koji s vremena na vreme doživljavam od javnosti, to vidim kao veliku motivaciju i inat. Zato postoji i pesma "Minut" na kraju kojom zahvaljujem svima! Sve to što sam nabrojala, učinilo me je ovako jakom – istakla je Jelena.

 

Jelena karleuša i duško tošić od početka su jedan od parova o kojima se najviše priča
Jelena karleuša i duško tošić od početka su jedan od parova o kojima se najviše pričafoto: Instagram

Kako su se zaljubili Jelena Karleuša i Duško Tošić?


Krajem prve decenije 21. veka, pevačica i fudbaler bili su jedan od poznatih parova kojima je javnost bila opsednuta. Mediji su ih pratili na svakom koraku i pisali o njihovoj vezi, a tada se pisalo da je Tošić bio odlučan da osvoji srce jedne od najpopularnijih balkanskih muzičkih zvezda.


Kako su tvrdili mediji, fudbaler je "danima obigravao oko Jelene i pozivao je da prihvati odlazak na večeru, šaljući joj SMS poruke i cveće na prag njene kuće na Bežanijskoj kosi".


Jelena je uskoro bila šarmirana, a oni su se trudili da zajedno provedu svaki slobodan trenutak, pa je pevačica često boravila u Francuskoj, gde je Duško tih tada igrao. Prema pisanju medija, Duško je bio toliko zaljubljen da je jednom prilikom doleteo u Beograd iz Francuske privatnim avionom samo kako bi video svoju dragu.

 

Jelena Karleuša je u braku s duškom tošićem od 2008. godine
Jelena Karleuša je u braku s duškom tošićem od 2008. godinefoto: Nemanja Nikolić

Ni Jelena nije krila da je, za promenu, ovog puta ona bila izabrana i osvojena.


Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku, on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču – istakla je pevačica.

Kako je istakla, tek je kasnije, na internetu, shvatila koliko je on mlađi od nje.


On je bio jako uporan. Prvo sam “zgrešila” s njim, a onda sam na Guglu proverila koliko ima godina. On je tad imao 21 i ja sam mu rekla: “Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda” – rekla je Jelena. – Šalu na stranu, imala sam sreću da imam pored sebe dobrog i kvalitetnog čoveka koji mi se nije mešao i nije me sputavao u ovom mom ludilu – isterivanju pravde.

 

Jelena Karleuša tokom prve trudnoće, na jednom događaju s Duškom Tošićem
Jelena Karleuša tokom prve trudnoće, na jednom događaju s Duškom Tošićemfoto: Vladimir Šporčić

Par se venčao 28. juna 2008. godine, a potom su dobili dve ćerke, koje su danas njihov najveći ponos.

 

BONUS VIDEO

Jelena Karleuša u svom garderoberu

 

makonda-tracker