savršene

Crna čipka, obline, ma prava MAGIJA: O modnom duelu Jelene Karleuše i Aleksandre Prijović bruji Srbija

1

Znali smo da je Aleksandra smela, uspešna i veoma zgodna, ali da će stati Jeleni na crtu, e to niko nije očekivao 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović održala je niz veoma uspešnih koncerata u Nišu, a osim savršenog pevanja i lude atmofere mediji su u više navrata pisali i o njenim savršenim stajlinzima

 

Mlada zvezda je postigla ogroman uspeh i postala jedna od najpoznatijih pevačica u regionu. Čini se da joj slava veoma prija, a njen uspeh ne poznaje granice.

 

Shvatili smo kroz ovih nekoliko meseci da je Aleksandra smela, zgodna i veoma atraktivna, ali niko nije ni slutio da će stati Jeleni Karleuši "na crtu".

 

Naime, na jednom od svojih koncerata Aleksandra je ponela isti čipkasti kombinezon u crnoj boji, koji je otkrivao gotovo celo telo, ističući njen seksepil u prvi plan. 

 

Aleksandra Prijović u čipkastom izdanju
Aleksandra Prijović u čipkastom izdanju foto: M.M./ATAImages

Nema ko nije primetio da se Aleksandra osmelila i da su provokativna izdanja postala sastavni deo njenih nastupa, a zašto i ne bi kad ima savršenu liniju i dostojna je svake odevne kombinacije koju poželi.

 

ISTI STAJLING PONELA JE NEDAVNO I JELENA KARLEUŠA
ISTI STAJLING PONELA JE NEDAVNO I JELENA KARLEUŠA foto: Instagram / jelenakarleusa

 

Isti takav autfit nedavno je pokazala i Jelena Karleuša na svom Instagram profilu. Ljudi su odmah primetili da su u pitanju isti stajlinzi, pa se pokrenula lavina komentara. Nekima se više dopala JK nekima Prijovićka, ali se ne može poreći da obema savršeno stoji. 

 

Bonus video:

 

Zavirite na koncert Aleksandre Prijović u Nišu

 

makonda-tracker