oprečni komentari

Nakon fotografije na kojoj DOJI BEBU U CRKVI , nastao je HAOS na mrežama: Nataša je žena o kojoj bruji region

0

Jedna fotografija izazvala je lavinu komentara i salvu uvreda na račun žene koja je u crkvi, pred sveštenikom podojila svoje dete 

foto: Instagram / njezvanova
foto: Instagram / njezvanova

Blogerka Nataša Kovačević, poznata kao Njezvanova, često u javnosti deli fotografije iz privatnog života na kojima se vidi kako doji svoju decu kod kuće, ali i na javnim mestima.

 

Njen posao je takav da ona promoviše dojenje kao jedan čin koji je potpuno normalan i smatra da beba ne treba da trpi glad, već gde god da se nađe, detetu treba dati da sisa. 

 

I s obzirom na taj stav Nataša je baš to učinila i to ne bilo gde, već u sred crkve, i to pred sveštenikom. Upravo ovaj potez izazvao je oštre polemike i uvrede na račun influenserke

 

 

Joj njezvanova ženo božija vrati se u svoje pleme, koga ti i za šta prozivaš uopšte, sa ovim dojenjem ovolikim deljenjem intime morala bi da ućutiš svima i za sve vremena - pisala je jedna korisnica Tvitera.

 

Nakon ovog tvita usledila je lavina drugih komentara, od onih koji su bili saglasni da je ovaj potez degutantan, pa sve do mama koje su stava da bebi treba odmogućiti da dobije hranu ma gde da se nalaze. 

 

 

Nataša nije videla ništa sporono u tome, pa je odlučila da se oglasi tim povodom na društvenim mrežama. 

 

- Interesantno je da pop nije imao ništa protiv da dojim pred svima. Bog mi ih je dao, njemu sam došla da se molim da ih čuva. Majčina je ljubav najbliža božijoj. Bezuslovna. Moje dete ne mora biti doktor ili pilot da bih ga volela više od svega na svietu. Ne mora biti strejt, ne mora da navija za moj omiljeni klub, ne mora da sluša muziku za koju ja mislim da je kul - napisala je ona, pa je dodala:

 

- Sve što sam sebi na teret stavila da mora je da bude srećan. I ako ne bude - ja ću ga i tada voleti najviše na svetu. Više od očiju. Više od majke. Više od Boga. Dobro je jedini put do Boga. I najsnažnije sila na svetu. I u ova rđava vremena, borba za prevlast dobra obaveza je svakog časnog čoveka.

 

Bonus video:

 

Pravilno dojenje bebe 

makonda-tracker