nije bilo čarobno

"Mamu sam nacrtala bez ruku - nije me mazila": Dunja Jovanić otkrila TEŠKE TRENUTKE iz detinjstva koje paraju dušu

0

Danas je veoma bogata i uspešna, ali nije oduvek bilo tako 

Dunja Jovanić o teškom detinjstvu
Dunja Jovanić o teškom detinjstvu foto: Instagram / imfashionbabe

Dunja Jovanić, danas je jedna od najpopularnijih srpskih influenserki. Zahvaljujući uporonom radu i trudu uspela je da se upiše i među najbogatije srpskinje.

 

Ipak, nije uvek sve bilo tako bajno i sjajno. On je gostujući u jednoj emisiji progovorila je o svom teškom odrastanju i otkrila kroz šta sve je morala da prođe kao dete.

 

Istakla je i da smatra da je upravo takvo detinjstvo naučilo da se oslanja uvek samo na sebe i da se trudi da ne zavisi ni od koga.

 

 

- Mama i tata su mi se razveli kada sam imala devet godina i bila sam prvo dete na kom se to vrlo oslikalo i koje je uvek bilo između toga. Mnogo sam se selila i nisam imala neku svoju oazu - ispričala je ona, pa je dodala:

 

- Mnogo puta sam izneverena, na neki način ostavljana i nisam imala emotivnu sigurnost pri odrastanju. Učena sam da sam A4 papir i da je moje šta ću ispisati na njemu. U međuvremenu shvatila sam da sam ja poseban A4 papir koji kada ga zgužvaš sam krene da se otvara. Ostanu ožiljci na nekim mestima, ali se on ipak ispravi - rekla je Dunja za Elle.

 

Moda je uvek privlačila, a nakon dugo razmišljanja odlučila je da pokrene svoj jutjub kanal, da bi kasnije od svog rada uspela da otvori i firmu. Time je pokrenula lavinu koja ju je dovela na mesto gde je danas.

 

 

Dunja ne govori često o privatnom životu u javnosti, ali je jednom otkrila kakav odnos je imala sa članovima svoje porodice i sa dekom za kojim je dugo žalila nakon što je preminuo.

 

- Meni je deka, nažalost, umro na rukama. Krenuli smo da ga vodimo u bolnicu i samo se srušio. Pao mi je na ruke i srušio i mene - kazala je Dunja u emisiji „Na trapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje sredom uveče na televiziji „Blic".

 

- Ja sam imala dosta teško detinjstvo i sama činjenica da se slabo čega sećam govori o tome da sam potisnula neke stvari kako bi ih preživela - iskrena je bila ona.

 

Dunja je jedna od naših najpopurnijih infuenserki
Dunja je jedna od naših najpopurnijih infuenserki foto: M.P./ATAImages

 

Upitana kako je reagovala pošto su joj se roditelji rastali dok je još bila dete, te da li je to na nju ostavilo kakvog traga, odgovorila je:

 

- Rano su mi se razveli roditelji, tada sam imala devet godina... Sećam se kuće u našoj ulici gde mi je mama to izgovorila, da će se desiti - kazala je, između ostalog, ona koja je danas izuzetno uspešna u svom poslu.

 

- Ja sam mamu nacrtala bez ruku... Nije me mazila.

 

Bonus video:

 

Influenserka o prvom dejtu 

 

 

 

makonda-tracker