RUŠE TABUE

On je poznati fotograf, a ona čuvena influenserka: Ljubavna priča NAJLEPŠEG SRPSKO-HRVATSKOG PARA je NESTVARNA

0

Spojila ih je ljubav prema modi i fotografiji, a lepitići u stomaku su odradili ostatak posla 

LJUBAVNA PRIČA NAJLEPŠEG SRPSKO-HRVATSKOG PARA
LJUBAVNA PRIČA NAJLEPŠEG SRPSKO-HRVATSKOG PARA foto: Instagram / dusanpetrovic

Poznati influenser i fotograf Dušan Petrović pre oko godinu dana obelodanio je svoju vezu sa hrvatskom influenserkom Emom Luketin. Njih dvoje neguju svoju ljubav i harmonične odnose, a sinoć su se zajedno pojavili na jednom prestoničkom događaju.

 

Njih dvoje su pasionirani ljubitelji mode, a Dušan je jedan od naših najpoznatijih fotografa. Ema na instagramu ima ogroman broj pratilaca, ali oči ima - samo za njega. 

 

 

O njihovoj vezi šuškalo se još pre godinu dana, a  da nisu u pitanju samo glasine bilo je jasno kada su tokom leta 2022. godine počeli da objavljuju zajedničke fotografije sa letovanja u Srbiji i Hrvatskoj. Ipak, zvanična potvrda njihove veze je malo sačekala. 

 

Ipak, i to se dogodilo u oktobru 2022. godine, kada je Dušan na svom Instagram profilu podelio njihovu zajedničku crno-belu fotografiju sa dirljivim opisom:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Luketin (@emaluketin)

 

- Ulepšala si mi sve.

 

Isto je uradila i lepa Ema koja je na svom profilu takođe podelila crno-belu fotografiju uz koju je ostavila malo srce. Naravno, njihovi pratioci oduševljeno su ispratili vest i poručili im da su "najlepši par ikada".

 

Ni Ema, kao ni Dušan koji je najveću slavu stekao kao fotograf, a potom i influenser, nikada nije bila neko ko je komentarisao privatni život, te to nije radila ni sada, a poznato je da je u aprilu ove godine raskinula četvorogodišnju vezu sa blogerom Jankom Janićem koji je i otkrio da mu je "srce slomljeno".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jankojanic (@jankojanic)

 

- Nisam osoba koje se ikada emocionalno otvarala na Instagramu, ali vas ovim putem, najtužnijeg srca ikada, ali s najvećom dozom realnosti situacije, moram obavestiti da Ema i ja nakon četiri godine veze više nismo zajedno. Život je kakav je i vreme je da oboje radimo na sebi, odrasli smo zajedno i prošli sve početne stvari u životu zajedno - napisao je i nastavio da u lepom tonu govori o bivšoj devojci.

 

Svako je krenuo svojim putem, a Ema je sreću pronašla pored Dušana, koji, čini se, takođe uživa u ljubavi koju mu influenserka pruža. Njih dvoje su se sinoć pojavili na jednom prestoničkom događaju i svima su pokazali koliko uživaju provodeći zajedničko vreme.

 

EMA I DUŠAN UŽIVAJU U LJUBAVI GODINU DANA
EMA I DUŠAN UŽIVAJU U LJUBAVI GODINU DANA foto: M.K./ATAImages

- Ema mi je najveća podrška. Nije ljubomorna, iako slikam druge žene. Naša veza je zasnovana na poverenju. Uvek smo iskreni i kažemo jedno drugome šta nam smeta - istakao je fotograf za "Blic".

 

Inače, fotograf Dušan Petrović godinama sarađuje sa najvećim estradnim imenima, a Ema je influenserka, koju samo na Instagramu prati preko 230.000 njih.

 

Bonus video:

 

Na istom prestoničkom događaju pojavila se i Nataša Bekvalac, pogledajte kako je izgledala 

 

 

 

 

makonda-tracker