broji sitno

"I počelo je...": Verenica Miloša Bikovića podelila prelepu fotografiju iz porodičnog doma

0

U domu Miloša Bikovića vlada prava praznična atmosfera dok par isčekuje trenutak kada će beba doći na svet 

IVANA MALIĆ BROJI SITNO DO POROĐAJA
IVANA MALIĆ BROJI SITNO DO POROĐAJA foto: Foto: Instagram

Popularni glumac Miloš Biković otputovao je u Švajcarsku, a njegova trudna verenica Ivana Malić je ostala u Beogradu i reklo bi se da joj ni malo nije dosadno. 

 

Ona bi uskoro trebala da se porodi, ali je to nije sprečilo da ode u veliki praznični šoping i kupi sve što joj je potrebno kako bi unela pravi praznični duh u njihov stan.

 

Ivana se doterala, obukla prelepu končanu haljinu u krem boji, a onda je otišla u kupovinu. Kada se iz nje vratila odlučila je da sa svojim pratiocima podeli šta je to što je ove godine kupila. 

 

 

Na stolu je bilo mnogo ukrasa raznih boja i oblika. Čini se da se Ivana baš raduje predstojećim praznicima, koje će po prvi put provesti u zagraljaju svog dragog verenika Miloša Bikovića.

 

Da podsetimo, najpopularniji glumac sa naših prostora i crnogorska pravnica, koji se zabavljaju nešto više od dve godine, s nestrpljenjem očekuju prvo dete, a lepa Ivana na svet će doneti dečaka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

Miloš je sa svojim pratiocima podelio i vest o Ivaninoj trudnoći.

 

IVANA MALIĆ UKRAŠAVA STAN ZA PRAZNIKE
IVANA MALIĆ UKRAŠAVA STAN ZA PRAZNIKE foto: Instagram / ivanamalic

 

- Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati - izjavio je Biković tada.

 

 

makonda-tracker