dugo su srećni zajedno

Ko je devojka s kojom Miloš Biković čeka bebu? Radi odgovoran posao, u srodstvu je s rijaliti zvezdom i PRAVA JE DAMA

0

Devojka Miloša Bikovića navodno je u drugom stanju, a mnogi se pitaju ko je lepotica koja je uspela da osvoji srce jednog od najpoželjnijih Srba

IVana Malić i Miloš Biković u vezi su već neko vreme
IVana Malić i Miloš Biković u vezi su već neko vremefoto: Instagram

Domaći mediji javili su danas da će popularni glumac i producent Miloš Biković uskoro postati otac.


Prema pisanju Blica, jedan od omiljenih glumaca u Srbiji i Rusiji, koji paralelno i vredno radi u pozorištu, na filmu i snima uspešne serije, trenutno čeka svoje prvo dete s devojkom Ivanom Malić.


Navodno je partnerka Miloša Bikovića u poodmakloj trudnoći i odlično se oseća, a poznato je da glumac ne voli da govori o privatnom životu za medije, pa ne treba očekivati da će on mnogo komentarisali ove vesti.

 

  • Ko je devojka Miloša Bikovića?


Ivana Malić najpre je povezana u medijima s Milošem Bikovićem 2021. godine, a glumac nije komentarisao navode da je ponovo srećno zaljubljen.

 

Uskoro je, međutim, to svima bilo jasno, kada se na premijeri filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje" pojavio u društvu nove devojke.

 

Ivana Malić u društvu Miloša Bikovića na zatvaranju 50. FEST-a
Ivana Malić u društvu Miloša Bikovića na zatvaranju 50. FEST-afoto: Milan Maricic/ATAImages

Kako se pisalo, Ivana Malić je iz Crne Gore, konkretno iz prelepog primorskog Bara, a diplomirana je pravnica. Ona je navodno u srodstvu s rijaliti učesnikom Vladimirom Tomovićem, ali za razliku od njega nije sklona eksponiranju svog privatnog života.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)


Devojka Miloša Bikovića važi za damu od stila i u svakoj prilici izgleda božanstveno i elegantno, pa je na crvenom tepihu lako možete pomešati s nekom glumicom ili manekenkom.

 

Miloš Biković i Ivana Malić na premijeri filma Izazov
Miloš Biković i Ivana Malić na premijeri filma Izazovfoto: Damir Dervišagić

Početkom prošle godine pisalo se da par planira brak i romantično venčanje na Mokroj gori, ali se glumac i pravnica nisu oglašavali tim povodom.

 

BONUS VIDEO

Miloš Biković se fotografiše sa fanovima

 

makonda-tracker