mnogo se potrudio

Kupio je TROŠNU KUĆICU, pa je SVOJIM RUKAMA sređivao: Ovo je VIKENDICA Miloša Bikovića, malo parče raja daleko od grada

0

Miloš je veliki ljubitelj prirode, pa ne iznenađuje što je kupio kuću tamo gde gotovo niko ne živi 

MILOŠ BIKOVIĆ POKAZAO VIKENDICU DALEKO OD GRADA
MILOŠ BIKOVIĆ POKAZAO VIKENDICU DALEKO OD GRADA foto: Instagram

Poznati glumac Miloš Biković godinama je gradio karijeru na kojoj mu danas mogu pozavideti mnoge kolege. Oprobao se u raznim žanrovima, putovao po Evropi i zaljubio se u Rusiju.

 

Ipak, u svoju zemlju se uvek rado vraća, a tu je pronašao i onu pravu ljubav, sa devojkom Ivanom Malić, koja je u drugom stanju i koja će mu uskoro roditi dete. 

 

Njih dvoje žive u Miloševom stanu u srcu Beograda, koji su užurbano sređivali u proteklom periodu kako bi sve bilo spremno kad bebac dođe na svet. 

 

Ipak, retko ko zna da glumac jako voli prirodu i da jedva čeka priliku da ode daleko od gradske buke i vreve i prepusti se uživanju u miru koji pruža ruralni način života. 

 

Zbog toga se Miloš nedavno odlučio na kupovinu nekretnine koja se nalazi daleko od Beograda, 40 km od manastira Jovanja, u kojem služi njegov brat. Ovo je bio način da se približi njemu, da lakše nađe povod da ode da ga vidi, ali se i odmori  svemu što netaknuta priroda može da ponudi.

 

DVORIŠTE SEOSKE KUĆE MILOŠA BIKOVIĆA
DVORIŠTE SEOSKE KUĆE MILOŠA BIKOVIĆA foto: Instagram Printscreen / bikovic

 

Biković je tada otkrio i zašto se odlučio da kupi kuću baš na tom mestu:

 

- Relativno je blizu manastiru mog brata i tu su neki prijatelji koje on ovde poznaje i koji su saznali da se ovo imanje prodaje i oni su javili. Ja sam tada rekao: "O, pa čekaj, ovo je blizu Beograda, mogu da budem tu za manje od sat vremena", a i ponuda je bila dobra. A zapravo se sada češće viđamo kod njega u manastiru ili u Beogradu. Ovde smo možda jednom bili zajedno - ispričao je Miloš u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

 

Kuća i okućnica koju je Biković kupio bila je veoma zapuštena. U njoj godinama niko nije živeo, pa nema potrebe reći koliko je truda bilo potrebno uložiti da bi se dovela u stanje da se u njoj može živeti.

 

1 / 7 Foto: Youtube Printskrin

 

Milošu čini se to nije teško palo, latio se brojnih pomagala i krenuo u rasčišćavanje prvo dvorišta, a onda i kuće. Okupio je društvo koje mu je pomoglo da se završe oni radovi koje su mogli sami, a potom je usledilo renoviranje kuće.

 

Glumac je jednom prilikom otkrio detalje oko radova koji su usledili nakon kupovina placa i kuće:

 

- Tu iza je bila jedna stara, zemljana kuća koju sam ja želeo da sačuvam, ali joj nije bilo pomoći, nakrivila se skroz i nažalost, bolje da je ja srušim, nego da se ona sruši kad ona hoće - rekao je Biković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Nakon nekoliko meseci rada Biković je odlučio da pokaže kako sada vikendica izgleda i svi su bili oduševljeni. Ovo će od sada biti njegovo malo parče raja i mesto gde će provoditi svaki trenutak slobodnog vremena, a na proleće verovatno i u proširenom sastavu, sa Ivanom i bebicom koja je na putu. 

 

Bonus video:

 

Da li je ova vikendica najveće arhitektonsko čudo u Srbiji? 

 

makonda-tracker