ČESTITAMO

VERIO SE Miloš Biković: Ivana nije krila sreću, celom svetu pokazala PRELEP PRSTEN koji joj blista na ruci

0

Najsrećnije vesti dolaze iz porodice para koji čeka bebu 

Miloš Biković verio svoju devojku
Miloš Biković verio svoju devojku foto: Damir Dervišagić

Jedna od najpopularnijih srpskih glumaca Miloš Biković, verio se sa svojom izabranicom Ivanom Malić. Njih dvoje su već dugo u skladnoj vezi i ne kriju svoju ljubav.

 

Oni su nedavno objavili i lepe vesti, a to je da je Ivana u drugom stanju i da čekaju prinovu.

 

Sada su otišli korak dalje ka zajedničkoj budućnosti, a Miloš je odlučio da zaprosi Ivanu.

Tom prilikom, crnogorska pravnica, je dobila prelep verenički prsten i nije odolela, a da svoju sreću ne podeli sa ostatkom sveta na društvenim mrežama.

 

Veza duga dve godine krunisana je prstenom, a kada će stati na ludi kamen ostaje nam da vidimo. Njih dvoje užurbano pripremaju svoj dom za svog naslednika, pa im je to sada najveća briga.

 

Miloš BIković verio Ivanu Malić
Miloš BIković verio Ivanu Malić foto: Instagram / ivanamalic

 

Budući da njih dvoje kriju svoj privatni život od znatiželjne javnosti, Kurir je preneo, da su se oni verili još pre nekoliko dana, ali da do sada niko o tome nije znao ništa.

 

- Poznato je da Miloš ne voli javno da iznosi detalje iz privatnog života. Želi da izbegne pompu, euforiju i da čin venčanja bude realizovan u strogoj tajnosti. Otkako je Ivana ostala u drugom stanju, njih dvoje razgovaraju na tu temu da zvanično sklope brak, a to će se dogoditi pre nego što postanu roditelji. I jedno i drugo su se usaglasili da je najbolje da informacije o intimnom činu podele sa svojim pratiocima i javnosti tek kada se sve završi - priča izvor Kurira.

 

Bonus video:

 

U poznatoj emisiji pala veridba 

 

 

makonda-tracker