prelep mladi glumac

"Šmeker svetskog glasa": Fotografija Aleksandra Srećkovića Kubure iz 1998. zbog koje i danas važi za jednog od NAJLEPŠIH

0

Aleksandar Srećković Kubura je sa 25 godina bio jedan od najlepših mladih glumaca tog vremena.

Aleksandar Srećković Kubura
Aleksandar Srećković Kuburafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od naših najpoznatijih filmskih, televizijskih i pozorišnih glumaca jeste Aleksandar Srećković Kubura.

 

Njegovi profesionalni počeci sežu do početka devedesetih godina prošlog veka, a prvi ulogu ostvario je 1993. godine u Narodnom pozorištu u Beogradu. Glumu je diplomirao 1995. godine na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Predraga Bajčetića.

 

Glumac je poznat po svom nadimku, a jednom prilikom otkrio je anegdotu i način na koji ga je dobio.

— Kako sam dobio nadimak Kubura? Pa napravio sam glupost, imali smo čas istorije, ja sam doneo kuburu koja je bila suvenir, nisam znao da može da opali. Kapisla je bila unutra, i puklo je nasred časa i onda je uletelo obezbeđenje, direktor, cela škola — ispričao je glumac jednom prilikom u emisiji "Ami G Show".

 

Aleksandar Srećković dobio je nadimak Kubura još u školskim danima
Aleksandar Srećković dobio je nadimak Kubura još u školskim danimafoto: M.M./ATAImages

On je jednom prilikom na svom Instagramu podelio fotografiju iz mlađih dana, tačnije, iz 1998. godine, kada je imao 25 godina.

 

Iako i danas izgleda markantno, neosporno je da je kao mladić zaista imao posebnu lepotu i šarm, što su potvrdili i mnogi njegovi pratioci u komentarima: "Lep, bre", "Najlepši", "Zgodan neki frajer", "Jeste baš šmeker", a Jelena Jovičić mu je napisala da ga se seća ovakvog s Akademije.

 

 

Bonus video

KUKA I VRŠTI NA SAV GLAS: Kubura rešio da ode na DEPILACIJU, a snimak izazvao LAVINU SMEHA na mrežama! KAKAV HIT (VIDEO)

 

makonda-tracker