paparaci su je uslikali

Ima 52 godine, a izgleda tužno i bar 20 starije: Kako sada izgleda glumica koju bolest slama već godinama

0

Kako izgleda Šenon Doerti nakon duge borbe s karcinomom?

kako danas izgleda šenon doerti?
kako danas izgleda šenon doerti?foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Glumica Šenon Doerti ne posustaje, uprkos dugogodišnjoj borbi s karcinomom, nedavnim razvodom i operaciji kojoj je morala da bude podvrgnuta.

 

Podsetimo, čuvena Pru iz serije "Čari" podelila je ovog juna šta se trenutno događa s njenim zdravstvenim stanjem, koje je jako teško još od 2015. godine, kada joj je dijagnostikovan karcinom dojke.

 

Naime, ona je otkrila da ima metastaze na mozgu, a to je saznala još u januaru. Istog meseca je otišla na operaciju mozga, kako bi uklonila tumor.

 

— Januar 16, 2023. Operacija. Imam tumor u glavi koji žele da uklone i urade mu biopsiju. Očito se trudim da budem hrabra, ali sam prestravljena — otkrila je tada Šenon Doerti. — Strah me je preplavio — dodala je ona.

 

šenon doerti ima tešku sudbinu
šenon doerti ima tešku sudbinufoto: Instagram Printscreen

Kako se ispostavilo, operacija je bila uspešna, a Šenon je uskoro viđena u javnosti s osmehom na licu. Njoj je karcinom dijagnostikovan pre 8 godina, a ušao je u remisiju 2 godine kasnije. 2020. se bolest vratila.

 

Šenon je uvek otvoreno govorila o tome, pa je njeno stanje išlo od toga da se trudi da osnaži sve koji se bore s istom bolešću i reči da se nikada neće predati, pa do toga da je priznala da je odvojila odeću za svoju sahranu.

 

 

Pored svega toga, Šenon se u aprilu razvela od supruga, fotografa Kurta Isvarijenka.

 

povrh svega, šenon se razvela od supruga kurta isvarijenka
povrh svega, šenon se razvela od supruga kurta isvarijenkafoto: @kurtiswarienko/Instagram

Kako je izvor blizak njoj rekao, razvod je poslednja stvar koju je želela, ali nije bilo drugog izbora. Takođe je navedeno da je agent njenog supruga "blisko uključen" u razvod ovog para.

 

Ipak, sada je napokon odlučila da se vrati izlascima. 

Zvezda Beverli hilsa i serije Čari uslikana je u Malibuu s prijateljima.

 

Ona je uživala u bezbrižnoj večeri sa svojim dragim ljudima... Mada ne može da sakrije koliko je bolest uzela maha i ostavila traga na njenom licu, dobar znak je što je Šenon dovoljno stabilna da može da izađe na večeru s ljudima koje voli.

 

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

BONUS VIDEO:

 

 

makonda-tracker