preteruje li?

Otkriveno kako Čarls III zove Harija – i ovo će boleti: Isplivali do sad nepoznati detalji o britanskom kralju

1

Nakon što je objavljena njegova dokumentarna serija u kojoj se žalio na svoj život, princ Hari navodno je toliko naljutio oca da je dobio novi nadimak

Princ Hari i Megan Markl u braku su od 2018. godine
Princ Hari i Megan Markl u braku su od 2018. godinefoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Kontroverzni novinar Omid Skobi, koji je navodno veoma blizak s Megan Markl i princem Harijem i često je istupao u njihovo ime u javnost, nedavno je objavio novu knjigu o britanskoj kraljevskoj porodici.


Biografiju "Endgame" posvetio je proteklim godinama i mladim članovima porodice, odnosno bavio se sinovima kralja Čarlsa III i njihovim suprugama, ali se u velikoj meri osvrnuo i na samog monarha.


Uz to što smo saznali da Kejt Midlton navodno "počne da drhti", doduše u šali, kad čuje ime svoje jetrve Megan Markl i uz tvrdnje da je njen suprug princ Vilijam gladan moći, Skobi piše i da je kralj Čarls III svog mlađeg sina princa Harija zvao "ona budala".

Razlog je, opet navodno, bio dokumentarni serijal "Megan i Hari" koji je mlađi princ sa suprugom snimio za Netfliks prošle godine i u kom je podelio mnogo pojedinosti o kraljevskoj porodici.

 

Princ Vilijam, Kejt MIdlton, Megan Markl i princ Hari
Princ Vilijam, Kejt MIdlton, Megan Markl i princ Harifoto: EPA-EFE/STRINGER

U knjigi "Endgame" navodi se i da je ovaj dokumentarac zadao glavobolje svima u Bakingemskoj palati, kao i da su se kralj Čarls i princ Hari nedavno čuli telefonom. Vojvoda od Saseksa, njegova supruga Megan i deca Arči i Lilibet pričali su telefonom povodom kraljevog rođendana, a navodno je plan da se ponovo čuju.


Kako piše Skobi, kralj Čarls navikao je samo najfinije stvari u životu, pa tako ni njegove pertle ne smeju da izgledaju bilo kako.

 

Kralj Čarls III i kraljica pratilja Kamila
Kralj Čarls III i kraljica pratilja Kamilafoto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Kad se pertle makar malo pohabaju, član osoba mora brzo da ih zameni novim, ispeglanim pertlama – piše Omid Skobi. – Postoji čak i glasina da Čarls voli da mu neko istisne 2,5 cm paste za zube na četkicu pre spavanja.


Hari i Megan su se, piše Daily Mail, distancirali od ove knjige, ali mnogi veruju da je i dalje nemoguće da se oni pomire s porodicom, kao i da to izgleda ni ne žele.
 

BONUS VIDEO

Megan Markl i Hari na koncertu Kejti Peri

 

makonda-tracker