skromna i prizemna

Na koncertu u Beogradu ga je bodrila iz prvih redova: Evo kako izgleda i čime se bavi Naida, ćerka Dina Merlina

0

Porodica mu je uvek bila najveća podrška, a nju gotovo nikad ne viđamo u javnosti 

ĆERKA DINA MERLINA JE NJEGOVA VELIKA PODRŠKA
ĆERKA DINA MERLINA JE NJEGOVA VELIKA PODRŠKAfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Čuveni bosansko-hercegovački glumac Dino Merlin napravio je spektakl u Beogradu, a najvažniju podršku imao je od starne članova porodice koji su s njim došli u srpsku prestonicu.

 

Iako je veoma popularan Dino je gotovo 40 godina uspevao da svoju porodicu i intimu sakrije daleko od očiju javnosti. On je decenijama u skladnom braku sa suprugom Amelom s kojom ima dvoje dece.

 

Uprkos ogromnoj popularnost članovi njegove porodice su retko kada mogli biti viđeni u javnosti. Ipak, u Beograd je sa njim, ovog puta došla i lepa Naida, ćerka Dina Merlina, koja mu je bila najveća podrška i to iz prvih redova.

Naida vodi povučen, miran život i ne voli javno da se eksponira. Završila je postdiplomske studije na Oksfordu i po zanimanju je informatičar.

 

- Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve - od nemaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući" - kazao je Merlin jednom prilikom.

 

On se takođe tad osvrnuo i na njegovog sina, koji je, sudeći prema njegovim rečima, sušta suprotnost sestri.

 

(Naida je na fotografiji prva sa leve strane)

 

- Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - istakao je svojevremeno popularni pevač.

 

Ipak, društvene mreže su tu da nam otkriju kako izgleda ćerka čuvenog pevača. Sudeći po fotografijama sa njenog fejsbuk proćila Naida je izrasla u pravu lepoticu. 

 

Bonus video:

 

Zavirite na koncept Dina Merlina u Areni

 

makonda-tracker