jedna od retkih fotogragija

"Prošla je sve, od nemaštine do kavijara i šampanjca": Znate li kako danas izgleda i čime se bavi ćerka Dina Merlina?

0

Iako je godinama na javnoj sceni Dino Merlin retko kada o porodici govori u medijima 

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Popularni pevač Dino Merlin pamti dane kada je započeo svoju karijeru još kao mlad momak. Rođeni Sarajlija je karijeru  započeo kao idejni vođa, kompozitor, tekstopisac i pevač pop-rock grupe “Merlin”, koju je osnovao 1983. godine.

 

Veoma brzo je postaje jedan od najmarkantnijih frontmena na području bivše Jugoslavije. Solo karijeru započinje 1991. godine pod umetničkim imenom Dino Merlin.

 

Iako je od te davne 1983. godine prošlo 40 godina Dino je ostao veran svojoj muzici, a popularnost ga nije promenila. U medijima govori samo kada za to ima dobre razloge, a o privatnom životu gotovo da uopšte ne polemiše.

 

 

Uprkos činjenici da se tokom cele karijere trudio da privatni život odvoji od poslovnog oči javnosti su često bile uprte u porodicu ovog poznatog muzičara.

 

U jednoj od retkih prilika Dino je ipak odlučio da otkrije detalje iz života i tada je govorio o supruzi Ameli Dervišhalidović, kćerki Naidi i sinu Hamzi. 

 

On je tada istakao da Naidu ne zanimaju materijalne stvari, te da je prizmena i vredna devojka.

 

- Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući" - ponosno je ispričao on, pa je dodao:

 

Dino Merlin ima sina i ćerku koji se retko pojavljuju u medijma
Dino Merlin ima sina i ćerku koji se retko pojavljuju u medijmafoto: Youtube Printscreen

 

- Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - istakao je svojevremeno popularni pevač.

 

Naida je neko ko se zaista retko može videti u javnosti.  S obzirom da nisu deo estradnog sveta i ne teže tome da postanu popularni, fotografije Merlinove dece sa javnih dešavanja gotovo uopšte ne mogu da se pronađu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin)

 

Međutim, zahvaljujući društvenim mrežama jednom prilikom smo uspeli da vidimo kako izgleda ćerka Dina Merilina. Sudeći po fotografijama sa njenog fejsbuk proćila Naida je izrasla u pravu lepoticu. Ona je završila prestižni Oksford i danas se bavi poslovima iz obalsti informatike i gradi uspešnu internacionalnu karijeru.

 

Naida je na fotografiji prva sa leve strane. Priznaćete, liči malo na oca.

 

 

Čini se da Naidu uopšte ne zanima javna scena i da je ona svoju sreću pronašla u nekim potpuno drugačijim stvarima.

 

Njena porodica oduvek joj je bila najveća podrška, a ona je opravdala svo poverenje koje su joj roditelji pružili odlučivši da je puste da se školuje u belom svetu daleko od očiju javnosti, ali i od svoje porodice. 

 

 

makonda-tracker