divna poruka

Ovaj detalj je mnogima promakao: Dirljiv gest kojim je Nikola Jokić pokazao svojim najmilijima koliko mu znače

0

Srpski košarkaš pre nekoliko dana je raznežio svoje navijače simpatičnom porukom ispisanom na patikama

Nikola Jokić sa suprugom Natalijom i ćerkom Ognjenom
Nikola Jokić sa suprugom Natalijom i ćerkom Ognjenomfoto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Sporisti neretko detaljima na svojoj opremi šalju poruke, uglavnom svojim najmilijima, a jedan od najsimpatičnijih takvih gestova priredio je nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger na početku veze s našom teniserkom Anom Ivanović.


Košarkaš Nikola Jokić sve je dirnuo pre nekoliko meseci kada je kačio svoju burmu na pertle kako bi bila uz njega na terenu, a sada je ponovo uputio poruku svojim najbližima ljupkim potezom.


Naime, pre nekoliko večeri njegov tim Denver Nagets igrao je protiv Detroit Pistonsa, a Jokić je ponovo privukao pažnju detaljem na patikama. Ovogo puta on je na zadnjoj strani svoje obuće imao ćirilicom ispisanu reč – "porodica".

 

Patike Nikole Jokića na kojima piše 'porodica'
Patike Nikole Jokića na kojima piše "porodica"foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Podsetimo, srpski košarkaš je u skladnom braku s Natalijom, s kojom ima ćerku Ognjenu, a više puta je isticao koliko mu znači što je uz sebe na svom putu građenja NBA karijere imao podršku braće Strahinje i Nemanje.


Ne samo ćerka, moja žena je tu takođe, bila je uz mene od prvog dana, čak i u Beogradu. Tu je i moj brat koji živi sa mnom. U stvari, svi smo živeli zajedno u jednom trenutku, pa je to bio cirkus. Ali oni su svi deo mog života. Mnogo znači, a bez njih ne bih bio ovde 100 posto – rekao je sportista u jednom intervjuu.

 

Strahinja i Nikola Jokić posle jednog meča
Strahinja i Nikola Jokić posle jednog mečafoto: Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia

Braća Nikole Jokića poznata su po vrlo žustrom navijanju i spremnosti da ga odbrane u svakoj prilici, pa su često najzapaženiji u publici, a nakon poslednje sudijskog zvižduka neretko uđu na teren kako bi proslavili novi Nikolin uspeh zagrljajem.

 

BONUS VIDEO

Nikola Jokić sa suprugom na slavlju košarkaša

 

makonda-tracker