kao jaje jajetu

Nakon jedne fotografije svima je bilo jasno - njegova je SLIKA I PRILIKA: Evo kako izgleda OTAC Slavena Došla

2

Jedan od najšarmantnijih srpskih mladih glumaca pokazao je svoje roditelje i svi su saglasni - šmeker je na tatu 

foto: Instagram / slavendoslo
foto: Instagram / slavendoslo

Popularni glumac Slaven Došlo godinama uspešno gradi uspešnu glumačku karijeru, ali nisu samo uloge ono što ga stavlja u centar interesovanja publike, ali i pripadnica lepšeg pola.

 

Slaven je veoma atraktivan, a mnoge dame s uživanjem gledaju njegove izazovne fotografije  na društvenim mrežama. Za mladog glumca porodica je veoma važna, jer su mu roditelji uvek bili veliki životni oslonac.

 

 

Tako je jednom prilikom on odlučio da otkrije detalj iz svog privatnog života i tom prilikom pokazao kako provodi mini godišnji odmor. I taman kad su svi mislili da negde uživa sa nekom zgodnom devojkom, dobili su zapravo priliku da vide kako izgledaju glumčevi roditelji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slaven Došlo (@slavendoslo)

 

On je na Instagramu podelio fotku sa njihovog zajedičkog letovanja, a ono što su svi odmah primetili je činjenica da je Slaven isti otac. 

 

- Kad ste zadnji put otišli sa mamom i tatom na mini odmor? Dobra stvar kod tridesetih je što se ponovo raduješ da ideš sa mamom i tatom na planinu. Evo kaže mama posle 13 godina sami mi da odemo negde - napisao je Slaven Došlo uz fotografiju sa roditeljima.

 

Bonus video:

 

Naš glumac otkrio šta je potrebno za uspeh u glumačkom poslu

 

makonda-tracker