BILJNA ISHRANA

OSEĆA JE MNOGO ENERGIČNIJE I POSTIŽE BOLJE REZULTATE: Evo zbog čega je Slaven Došlo prestao da konzumira MESO!

1

Glumac se trenutno konzumira samo biljnu hranu, ali ne želi da utiče na ljude oko sebe da urade isto.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Šarmantni glumac Slaven Došlo priznaje da veoma vodi računa o svom zdravlju i fizičkom izgledu, a sada je istakao kako je prestao da konzumira namirnice životinjskog porekla.

 

"To je jedna od najvećih zabluda, da je konzumiranje mesa dobro za nas i da smo sazdani tako da smo mesojedi. Zabluda je i to da proteine iz mesa ništa drugo ne može da zameni. Pa nekada su sportisti reklamirali i cigare, a onda je mesna industrija ispunila taj prazan prostor kada je reklamiranje cigareta zabranjeno. Prešao sam na biljnu ishranu jer mi prija" – rekao je Došlo u emisiji „Kec na jedanaest“.

 

Kako je dodao, nema nameru da bilo koga ubeđuje kako je to pravi izbor za svakog čoveka, već je to bila njegova lična odluka.

 

Slaven Došlo
foto: Printscreen

"Primetio sam da bolje treniram, imam mnogo više energije. Pa imate toliko sportista koji ne jedu meso, a vrhunski su i postižu najbolje rezultate. Nažalost, zbog snimanja nemam vremena da sam pripremam hranu već mi je donose. I da se razumemo, nekada malo nešto i zabrljam, pojedem i meso, ali suštinski mi godi biljna ishrana i prija mi" – rekao je mladi glumac kojeg ćemo uskoro gledati u drugoj sezoni serije „Švindleri“, a očekuje ga i premijera predstave „Seks-umetnost-komunizam“ u Bitef teatru 3. marta.

 

 

 

makonda-tracker