lepše je s kulturom

Šta Milica Tragačica uradi kad nešto ne zna? Lekcija srpske PRINCEZE OD ZNANJA iz koje svi mogu da uče

1

Ne samo što je Milica Jokanović ispravila ovaj propust nego je bogatija za jedno divno iskustvo

foto: Youtube Printscreen, RTS
foto: Youtube Printscreen, RTS

Milica Jokanović, jedna od najpoznatijih domaćih kvizomanki i Tragačica u kvizu "Potera", nedavno se našla u situaciji koja je za nju prava retkost – nije znala odgovor na jedno pitanje.


Naime, nakon što je u pomenutoj emisiji upitana koji je naziv mjuzikla Pozorišta na Terazijama koji je dobio ime po pesmi Momčila Bajagića Bajage, ponuđeni su joj odgovori: "Plavi safir", "Sa druge strane jastuka" i "Šou počinje u ponoć". Milica je odgovorila i "Šou počinje u ponoć", ali je tačan odgovor – "Sa druge strane jastuka".

 

U pitanju je predstava po tekstu Stevana Koprivice čiji je glavni junak Beograd, a u njoj igraju Slaven Došlo, Milena Živanović, Danijel Korša, Žarko Stepanović, Vladan Savić...


Milica Jokanović, poznata po nadimku Princeza od Znanja, smatrala je da je ovakav propust nedopustiv, a ne samo što je sama upotpunila svoje znanje o kulturi naše zemlje nego je otišla i da odgleda pomenuti mjuzikl.


Ona je uživala u nezaboravnoj predstavi, a potom je Instagramu osvanula fotografija za koju je Milica pozirala s glumcem Slavenom Došlom.

 


Po kojoj Bajaginoj pesmi nosi naziv mjuzikl Pozorišta na Terazijama? Milica sada zna odgovor, jer je gledala mjuzikl i tom prilikom upoznala Slavena Došla, glavnu zvezdu ovog spektakla. Naša Milica je bogatija za odgovor na još jedno pitanje, a za mjuzikl kaže - topla preporuka – stoji u ovoj objavi.

 

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen, RTS

 

 

makonda-tracker