on se ne izjašnjava

"TO JE NAŠA SLATKA SVAĐA": Glumica priznala da je razlog njenih rasprava sa koleginicom Mateom - Slaven Došlo!

0

Mlada glumica otvoreno je progovorila o odnosu sa kolegama Mateom Milosavljević i Slavenom Došlom

foto: printscreen/k1
foto: printscreen/k1

Naša poznata mlada glumica Vanja Nenadić praznike za nama provela je u rodnom Somboru sa prijateljima i kolegama Mateom Milosavljević i Slavenom Došlom, a na K1 televiziji kazala je čiji je zapravo Slaven najbolji prijatelj, njen ili Matein.

 

- To je naša slatka svađa. Obe ga svojatamo, a on se ne izjašnjava – kazala je s osmehom Vanja u emisiji „Kec na jedanaest“.

 

– Uživala sam u Somboru, sada je tamo prelepo. Sve je zeleno i cvrkuću ptice. Prethodnih meseci neretko se dešavalo da u pozorištu budemo od deset ujutro do ponoći, a sada kada imamo predah i odmor to mi nedostaje pa zovem i pitam kada će bar neke probe. Ali takav je naš posao – ili ga ima mnogo ili ga nema uopšte.

 

Mlada i uvek nasmejana glumica otkrila je i koliko joj je naporno i zahtevno bilo pripremanje predstave BAAL u Beogradskom dramskom pozorištu.

 

- Nedeljama sam zbog te predstave bila bukvalno u masnicama. BAAL je najteža i najzahtevnija predstava koju sam radila, i psihički i fizički – kazala je Vanja na K1.

 

Gledaocima, i Bošku i Aleksandri, otkrila je da se trenutno piše nastavak serije „Tajna vinove loze“ i nada se da će uskoro početi snimanje druge sezone.

 

 

makonda-tracker